U MANIRU NAJVEĆIH MAJSTORA IGRE: Sjajan prijem, "lažnjak", šut i gol - on će biti nova zvezda crveno-belih i srpskog fudbala! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.12.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski klupski fudbal ne treba da brine za budućnost.

U MANIRU NAJVEĆIH MAJSTORA IGRE: Sjajan prijem, "lažnjak", šut i gol - on će biti nova zvezda crveno-belih i srpskog fudbala! (VIDEO)

Foto: GFK Dubočica

Prva meč lopta za preuzimanje druge pozicije na tabeli drugog stepena srpskog klupskog fudbala jeste ispuštena, ali u "srpskom Mančesteru" ipak nemaju razloga za nezadovoljstvo.

 

Fudbaleri GFK Dubočice u zaostalom meču 16. runde Prve lige Srbije dočekali su na Gradskom stadionu "Dubočica" ekipu novobeogradskog Radničkog uz nadu da bi sa tri boda mogli da se domognu pozicije na tabeli koja po okončanju ligaškog dela takmičenja, direktno vodi u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Punih sat vremena je bilo potrebno Leskovčanima da matiraju Lazara Radojičića, a navedeno je pošlo za rukom Nikoli Tasiću.

Reč je o mladom šesnaestogodišnjem fudbaleru koji pokriva pozicije duž kompletne leve aut linije, a koji je u seniorski fudbal zakoračio leta 2023. godine. Interesantno je napomenuti da je Tasić svoj premijerni nastup u prvom timu Leskovčana zabeležio upravo u meču protiv novobeogradskih "majstora" koji je odigran na stadionu "kraj Studenjaka" šestog dana mesece avgusta.

Ovoga puta Nikola Tasić je iskoristio pravovremeno dodavanja iz poslednje linije, u punom trku je u maniru najvećih majstora fudbalske igre prihvatio loptu, stuštio se ka golu rivala, "lažnjakom" prevario protivničkog defanzivca i mirno loptu poslao iza leđa golmana Radojičića.

 

 

Potez koji pokazuje sav raskošni talenat mladog fudbalera od kojeg se očekuje da vrlo brzo zakorači i na najveću scenu srpskog klupskog fudbala, a onda...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading