DISCIPLINSKI ORGANI SU IMALI PUNE RUKE POSLA: Novobeograđani drakonski kažnjeni - komesar takmičenja nije imao milosti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.12.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekinuti susret je konačno dobio epilog.

DISCIPLINSKI ORGANI SU IMALI PUNE RUKE POSLA: Novobeograđani drakonski kažnjeni - komesar takmičenja nije imao milosti!

Foto: FK Blokovi Novi Beograd

U poslednjem 13. kolu Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" snage su odmerile ekipe novobeogradskih Blokova i Borca 1923 iz Progara.

 

Sjajna fudbalska predstava na stadionu FK Brodarac na Starom sajmištu bila je krunisana sa pet pogodaka, ali i neslavnim krajem, s obzirom da je prekinuta u 52. minutu utakmice zbog napada domaćih fudbalera na sudiju.

Nezadovoljni jednom odlukom glavnog sudije, fudbaleri novobeogradske ekipe su se okupili oko arbitra meča, nakon čega su nastupile scene koje nisu primerene sportskom događaju, ali ćemo samo napomenuti da je sudija teren napustio pocepane sportske opreme, a intervenisali su i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

S obzirom da je ekipa Blokova već bila kažnjena nakon duela protiv Srema iz Jakova kada je na parkingu napadnut glavni delilac pravde na navedenom susretu, ekipi, ali i pojedinim fudbalrima su izrečene drakonske kazne.

 

 

Disciplinski komesar Međuopštinske lige, Zoran Milovanović, postupajući po prijavi Komesara za takmičenje MOL, doneo je Odluke u vezi započete i trajno prekinute utakmice između ekipa SFU Blokovi 11070 i FK Borac 1923:

- Kažnjava se SFU Blokovi 11070 jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 60.000 dinara i obavezom nadoknade štete sudiji u novčanoj protivvrednosti sudijskog dresa. Takođe, klub se kažnjava sa zabranom odigravanja pet utakmica na svom ili prijavljenom igralištu;

- Kažnjava se Bogdan Džanić, igrač SFU Blokovi 11070, zabranom igranja u trajanju od devet meseci prvenstvenih i kup utakmica;

- Kažnjava se Nebojša Lučić, igrač SFU Blokovi 11070, zabranom igranja 3 prvenstvenih i kup utakmica i

- Kažnjava se Stefan Žunić, igrač SFU Blokovi 11070, zabranom igranja 3 prvenstvenih i kup utakmica.

Foto: FK Blokovi Novi Beograd

Novobeograđani su drugi put kažnjeni u jesenjoj polusezoni

 

Treba napomenuti da je ekipa novobeogradskih Blokova jesenji deo šampionata okončala na devetoj poziciji Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" sa skrom od četiri pobede, isto toliko remija i pet poraza i ukupno 16 osvojenih bodova.

U prvom prolećnom kolu Novobeograđani će bočekati ekipu zemunskog 13. maja, ali nakon izrečenih kazni, nije poznato gde će se navedeni susret odigrati.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading