"KAMIONDŽIJE" SPREMNE ZA GENERALKU: I pored razočaravajućeg finiša jeseni, Pribojci u svojim redovima imaju dvojicu fudbalskih majstora!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvareni rezultati nisu bili na nivou očekivanja, ali su dvojica "kamiondžija" izabrana u idealni tim prvog dela šampionata.

"KAMIONDŽIJE" SPREMNE ZA GENERALKU: I pored razočaravajućeg finiša jeseni, Pribojci u svojim redovima imaju dvojicu fudbalskih majstora!

Foto: FK FAP Priboj

Činilo se da će fudbaleri pribojskog FAP-a iza sebe imati idealnu jesenju polusezonu. Nakon prvih 13 prvenstvenih mečeva sa 11 pobeda i dva remija, "šepurili" su se sa liderske pozicije zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

 

Istovremeno su i u velikom derbiju, protv jedinog konkurenta za plasman u viši rang takmičenja Prvu ligu Srbije, čačanskog Borca 1926 zabeležili trijumf rezultatom 3:1 i činilo se da nezadrživo grabe ka šampiosnkom peharu.

Međutim, druga polovina meseca novembra donela je duele protiv Sloge iz Požege i požarevačkog Mladog radnika 1926, a krajnji rezultati i dva neuspeha uslovila su da ekipa sa pribojskog Gradskog stadiona na zimski odmor ode sa čak pet bodova zaostatka u odnosu na rivala iz Čačka, čime je već sada jasno da od njih u nastavku takmičenja, ništa neće zavisiti.

I pored evidentnog razočarenja u redovima "kamiondžija" mogu da se pohvale sa činjenicom da su dvojica njihovih fudbalera izabrana u idealni tim jesenjeg dela Srpske lige Zapad.

U pitanju su Veljko Plazinić koji je izabran za najbolje levo krilo, dok je njegov saigrač Dragan Jovanović najviše pokazao na suprotnoj stzrani terena.

 

Prolećni deo sezone svakako će doneti veliku nadu svima u gradu na obala Lima da njihovi sportski ljubimci mogu stići do toliko željenog plasmana u drugi stepen srpskog klupskog fudbala koje po svemu Pribojci i zaslužuju.

U prvom prolećnom iskušenju FAP će gostovati ekipi Poleta u Ljubiću. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je "kamiondžijama" rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading