KIKSA NE SME BITI: Pobeda je imperativ - novim bodovima trasira se put ka istorijskom ostvarenju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve imaju u svojim rukama.

KIKSA NE SME BITI: Pobeda je imperativ - novim bodovima trasira se put ka istorijskom ostvarenju!

Foto: GFK Dubočica

U fokusu fudbalskih zbivanja u sredu 6. decembra, biće mečevi osmine finala nacionalnog Kupa Srbije, ali će se u "srpskom Mančesteru" voditi možda i ključna bitka za bodove, koja im može utabati put ka plasmanu u elitni rang srskog klupskog fudbala.

 

Na Gradskom stadionu "Dubočica" u Leskovcu, u sredu 6. decembra sa početkom od 16 časova, u zaostalom susretu 16. kola Prve lige Srbije, fudbaleri GFK Dubočice dočekuju novobeogradski Radnički sa jasnom željom da osvajanjem novih bodova izbiju na drugu poziciju prvoligaške tabele, poziciju koja po okončanju ligaškog takmičenja direktno vodi u Superligu Srbije.

Leskovčani se nalaze u seriji od 11 utakmica u kojima nisu osetili gorčinu poraza i na krilima navedenog žele da stignu do devetog trijumf au aktuelnoj sezoni.

Sa druge strane pred "majstorima" je borba za opstanak u prvoligaškoj konkurenciji i želja da prekinu niz od dva uzastopna poraza, s obzirom da su u mečevma protiv gradskih rivala RFK Grafičara i OFK Beograda poraženi rezultatima 2:4, odnosno 1:2.

Foto: GFK Dubočica

Svi na stadion - cene ulaznica za utakmicu protiv novobeogradskih "majstora"

 

- Prva liga Srbije, 16. kolo:

GFK Dubočica (Leskovac) - Radnički (Novi Beograd)

Stadion: Gradski stadion "Dubočica"

Datum: Sreda, 6. decembar

Početak: 16 časova

Fudbalere leskovačkog kluba do odlaska na zimsku pauzu, nakon susreta sa novobeogradskim "majstorima", očekuju i mečevi protiv OFK Beograda na Omladinskom stadionu 10. decembra i Inđije Toyo tires kod kuće tri dana kasnije, kad će i biti jasno hoće li klub iz "srpskom Mančestera" na odmor otići sa vicešampionske pozicije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading