ŠUŠKA SE: Odluka je već doneta - poverenje nije opravdao? CRVENO-BELI kreću u potragu za NOVIM ŠEFOM STRUČNOG ŠTABA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za rastanak?

ŠUŠKA SE: Odluka je već doneta - poverenje nije opravdao? CRVENO-BELI kreću u potragu za NOVIM ŠEFOM STRUČNOG ŠTABA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Jedinstva sa Uba uoči starta takmičarske 2023/24 godine, smatrani su jednim od timova koji bi mogli da se umešaju u borbu za vrh tabele Prve lige Srbije.

 

Međutim, ostvarenja na terenu demantovala su sv očekivanja fudbalskih stručnjaka i u ovomo momentu, nakon odigranih 18 prvenstvenih utakmica, crveno-beli zauzimaju tek devetu poziciju sa skorom od sedam pobeda i po šest remija i poraza.

Nakon poslednjeg odigranog meča protiv ekipa Tekstilca iz Odžaka koji je okončan podelom bodova rezultatom 1:1, svoje nezadovoljstvo prikazanim na terenu izrekao je i prvi čovek kluba Darko Matić, a čini se da je navedeno bio samo uvod u promene koje će uskoro uslediti.

Naime, kako se sve glasnije govori na Ubu, dosadašnji trener Žarko Jovanović uskoro će napustiti klupu prvoligaša sa Uba. Rukovodstvo kluba je nezadovoljno ostvarenjima ekipe, tako da će trener koji je polovinom meseca septembra na užarenoj klupi nasledio Aleksandra Kristića, mesto šefa struke prepustiti nekom drugom.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Saradnja je trajala svega tri meseca - Žarko Jovanović i Nemanja Matić

 

Za sada nije poznato ko bi mogao da bude Jovanovićeva zamena, ali se pretpostavlja da će do promene trenera doći tek nakon odigranog poslednjeg meča u prvom delu šampionata.

Da podsetimo, narednog vikenda ekipu Jedinstva očekuje poslednje jesenje iskušenje. U nedelju 10. decembra oni će gostovati u Lazarevcu ekipi Kolubare kojoj su bodovi takođe neophodni u borbi za plasman u plej-of fazu ovosezonskog prvoligaškog karavana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading