OD STARE SLAVE SE NE ŽIVI: Turbulentna jesen nije donela očekivana ostvarenja - ceh je platio trener!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se saradnja okonča.

OD STARE SLAVE SE NE ŽIVI: Turbulentna jesen nije donela očekivana ostvarenja - ceh je platio trener!

Foto: FK Slavija Novi Sad

Fudbaleri novosadske Slavije jesenji deo sezone u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su sa skorom od pet pobeda, jednog remija i devet poraza i sa ukupno 16 osvojenih bodova zauzeli su 14. poziciju na tabeli.

 

Ekipa je na startu takmičarske godine beležila sjajne rezultate. U prvih šest takmičarskih mečeva zabeležena su četiri trijumfa uz jedan remi i poraz i činilo se da će Novosađani čak biti i konkurentni u borbi za sam vrh tabele.

Međutim, u drugom delu nedavno okončane jeseni, usledila je kriza rezultata i klub se vratio na poziciju u kojoj se nalazio i u prethodnoj sezoni.

Upravo tokom zimske pauze u takmičarskoj 2022/23 na klupu Slavije stigao je trener Boban Dašić koji je uspeo da klub uvede u "mirnu luku", ali su ostvarenja u aktuelnoj sezoni dovela do prekida saradnje.

Foto: FK Slavija Novi Sad

Boban Dašić odlazi sa klupe novosadskog kluba

 

Treba napomenuti da je na početku nove takmičarske sezone klub ostao bez četvorice nosilaca igre, ali je i pored navedenog bilo očekivano da će ekipa ostvariti barem nešto bolje rezultate. Posebno je važno naglasiti da usled trenutnih dešavanja u višim rangovima takmičenja, za sada nije poznato koliko klubova će morati da napuste južnu grupu vojvođanskog fudbala, tako da će svaki bod tokom narednog proleća biti od velikog značaja.

Za sada nije poznato ko će naslediti Dašića na klupi Salvije, ali je jasno da će klub morati brzo da reaguje s obzirom da se proleće bliži, a svakako svi u "srpskoj Atini" žele da sačuvaju status člana četvrtog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading