CRNO-BELO VEČE: Godine su samo broj - ljubav je večna! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.12.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sombor je bio obojen u crno-belo...

CRNO-BELO VEČE: Godine su samo broj - ljubav je večna! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ŽAK Sombor

Fudbaleri somborskog ŽAK-a već gotovo punu deceniju takmiče se u okviru Područne fudbalske lige Sombora, a prethodnu jesen okončali su na šestoj poziciji.

 

Crno-beli su tokom 15 prvenstvenih utakmica zabeležili osam pobeda, dva remija i pet poraza i u ovom momentu imaju deset bodova manje u odnosu na lidera na tabeli Budućnot iz Paraga, ali i navedeni deficit uz dobra ostvarenja u nastavku takmičenja, nije nedostižan.

Po okončanju jesenjeg dela sezona klub je proslavio svoj 99, rođendan uz parolu:

- Godine su samo broj. Ljubav je večna.

 

Proslavi su prisustvovali prvotimci crno-belih, aktuelno rukovodstvo, ali i nekadašnje klupske legenda, kao i prijatelji kluba koji su uz dobro raspoloženje obeležili ulazak kluba u poslednju godinu desete decenije psotojanja.

Svi su istakli nadu da će ekipa ŽAK-a uskoro psotati i član višeg stepena takmičenja, Vojvođanske lige Sever i da će vek postojanja biti obeležen sjajnim osvarenjima na zelenom tepihu.

Podsetićemo da je ŽAK u poslednjem jesenjem kolu poražen o Obrovcu od Borca 46 rezultatom 2:0, a pohod ka vrhu tabele će započeti narednog proleća utakmicom na svom terenu protiv RAdničkog 1918 iz Ratkova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading