PREMINUO OTAC TOŠETA PROESKOG!

Autor:

Zabava

02.05.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužnu vest saopštila Tošetova sestra Dora!

PREMINUO OTAC TOŠETA PROESKOG!

Foto: Printscreen Youtube

Nikola Proeski, otac slavnog pevača Tošeta Proeskog preminuo je danas, a vest o njegovoj smrti potvrdila je njegova ćerka Dora, koja se od oca oprostila na društvenim mrežama i to bolnim rečima.

- Svetao put, oče moj - napisala je Dora i objavila fotografiju Tošeta i njihovog oca, a njeni prijatelji su krenuli da joj izjavljuju saučešće.

Nikola i Dominika, Tošetovi roditelji, živeli su povučeno i nisu se pojavljivali u javnosti nakon saobraćajne nesreće u kojoj je Toše nastradao pre 16 godina.

Svetol patot tatko moj.🕊️ 💔 Posted by Dora Proeska on Thursday, May 2, 2024

Na Tošetov rođendan ove godine prikazan je dokumentarac "Jedini - sećanje na Tošeta". O pevaču su govorili porodica, prijatelji i kolege.  Svi oni podelili su uspomene i sećanja na velikog pevača, a u filmu su prikazani do sada nikad viđeni snimci i slike iz njihove privatne arhive.

Za 26 godina života i 15 godina karijere Toše Proeski je napravio veliki broj hitova, osvojio isto toliko muzičkih nagrada i napravio uspešnih koncerata. Ipak, na dan kada je tragično izgubio život region nije plakao samo zato što je otišao veliki muzičar, već i veliki čovek. Tošetov doprinos nije bio samo muzički - njegov altruizam, humanitarni rad i ljubav prema životu i ljudima su ono po čemu ga ljudi i pamte. O tome najbolje svedoče njegova porodica, prijatelji iz detinjstva, ali i rodno Kruševo u kom od tog 16. oktobra 2007. kao da je vreme stalo.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Toše Proeski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading