NAZIRE SE: Nakon gotovo jedne decenije u prestonicu se vraća veliki derbi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.12.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izglednije da će prestonički fudbal ponovo biti bogatiji za duele koji su uvek privlačili veliku pažnju sportske javnosti.

NAZIRE SE: Nakon gotovo jedne decenije u prestonicu se vraća veliki derbi!

Foto: OFK Beograd

U vikendu za nama odigran je veliki beogradski derbi. Na stadionu "kraj Studenjaka", novobeogradski Radnički je dočekao ekipu OFK Beograda i sam meč je podsetio na nega mnogo lepša vremena oba kluba.

 

Na kraju su "romantičari" nakon rezultatskog preokreta zabeležili trijumf rezultatom 2:1, čime je ekipa sa stare Karaburme načinila još jedan korak ka plasmanu u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

U ovom momentu, kolo pre kraja jesenjeg dela sezone Prve lige Srbije, plavo-beli imaju čak 17 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Inđiju Toyo Tires i čini se da je pitanje šampiona odavno rešeno.

Odmah nakon trijumfa na Novom Beogradu, "romantičari" su na zvaničnoj Instagram stranici objavili zanimljivu fotografiju. Na njoj su stadioni dva naša Večita rivala Crvene zvezde i Partizana, uz natpis:

- Nazire se.

Foto: OFK Beograd

"Romantičari" će ponovo gostovati na Topčiderskom brdu

 

Podsetićemo samo da su fudbaleri OFK Beograda na Topčiderskom brdu poslednji put gostovali u sezoni 2015/16. U okviru osme takmičarske runde, 29. avgusta 2015. godine "romantičari" su na stadionu u Humskoj poraženi rezultatom 1:2, a dva meseca kasnije Crvena zvezda je na svom stadionu bila još ubedljivija, savladavši "romantičare" rezultatom 4:1.

Ostaje da se vidi hoće li neki novi "romantičari" istrčati na terene naša dva najveća stadiona u borbi za bodove već naredne jeseni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading