NADAJU SE NOVOM USPEHU U KUPU: Ekipa sa AdmiralBet Arene stiže na "krov" bez bele zastave - trijumfom nad superligašem obeležili bi uspešnu polusezonu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.12.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se u najmasovnijem klupskom takmičenju zabeleži novo istorijsko ostvarenje.

NADAJU SE NOVOM USPEHU U KUPU: Ekipa sa AdmiralBet Arene stiže na "krov" bez bele zastave - trijumfom nad superligašem obeležili bi uspešnu polusezonu!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice obeležili su takmičenje u okviru Kupa Srbije u sezoni 2022/23 kada su prvo načinili prvorazrednu senzaciju eliminisavši beogradski Partizan, da bi kasnije "skupo prodali kožu" i u duelu protiv osvajača duple krune, ekipe Crvene zvezde.

 

U aktuelnoj 2023/24 sezoni, Sremoskomitrovčani su prvog dana meseca novembra u prvoj rundi takmičenja eliminisali superligaša iz Surdulice, ekipu Radnika rezultatom 2:0, a junak trijumfa crveno-belih bio je Lazar Mićić koji je golovima u 12. i 29. minutu obezbedio prolazak svojoj ekipi među 16 najboljih klubova u okviru ovosezonskog kup takmičenja.

Naredni protivnik svakako će biti i znatno teži i izazovniji. Sremskomitrovački Radnički u sredu 6. decembra gostuje na popularnom krovu Tržanog centra "Stadion" gde će se sastati sa ekipom Voždovca koja je pre samo tri i po meseca na istom stadionu savladala i Crvenu zvezdu rezultatom 3:2.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Slavlje fudbalera Radničkog nakon eliminacije beogradskog Partizana

 

- Kup Srbije, osmina finala

Voždovac (Beograd) - Radnički (Sremska Mitrovica)

Stadion: TC "Stadion"

Datum: Sreda, 6. decembar

Početak: 15.30 časova

Crveno-beli iz Sremske Mitrovice u predstojeći duel ulaze u dobroj formi. U prethodna tri prvenstvena duela osvojili su sedam bodova. Nakon remija u Čelareu u duelu protiv RFK Novog Sada 1921 (2:2), ekipa je zabeležila dva minimalna trijumfa rezultatom 1:0 protiv Mačva na AdmiralBet Areni, kao i prethodnog vikenda na gostovanju u Užicu ekipi GFK Slobode.

Da podsetimo, nakon kup duela protiv Voždovca, ekipa Radničkog će do odlaska na zimski odmor, u poslednjoj jesenjoj rundi Prve lige Srbije dočakti na svom stadionu gornjomilanovački Metalac. Meč je na programu u nedelju 10. decembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading