TRIJUMFALNI DEBI: Šok terapija je donela rezultat - slavlje na AdmiralBet Areni nakon više od mesec dana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri boda su u ovom momentu bila najvažnija.

TRIJUMFALNI DEBI: Šok terapija je donela rezultat - slavlje na AdmiralBet Areni nakon više od mesec dana!

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog već više od mesec dana ne znaju za trijumf, tako da su susret 18. runde prvoligaškog karavana dočekali sa imperativom pobede, posebno ako se uzme u obzir da je duel protiv šabačke Mačve predstavljao i novi debi trenera Dejana Nikolića na klupi crveno-belih.

 

Pitanje pobednika bilo je rešeno već u 11. minutu susreta. Nakon centaršuta sa pozicije levog krila u šesnaestercu gostiju Ilija Miodragović je glavu loptom prosledio na drugu stativu gde Urošu Gajiću nije bilo teško da je rutinski sprovede u mrežu.

Stotinak ljubitelja fudbala koliko se okupilo na tribinama AdmiralBet Arene nije očekivalo da će navedenim pogotkom biti stavljena i tačka na ovaj susret, ali su nakon poslednjeg zvižduka sudije Miroslava Milenkovića ipak zadovoljni napustili tribine sremskomitrovačkog sportskog objekta.

Po okončanju meča okupljenim novinarima su se obratili šef struke Radničkog Dejan Nikolić, kao i Nemanja Gušica pomoćnik u redovima šabačkog prvoligaša.

- Nemam šta mnogo da kažem. Tvrda utakmica sa malim brojem šansi. Znali smo šta nas ovde očekuje i kako će protivnik da igra. Primili smo gol iz jedne greške, iz prekida. Nakon toga smo imali dve, tri dobre šanse koje nismo iskoristili - istakao je pomoćni trener šabačke ekipe Nemanja Gušica.

Novi strateg kluba sa AdmiralBet Arene bio je zadovoljan osvajanjem bodova:

- Prava prvenstvena utakmica u kojoj nije bilo neke lepote. Međutim, mi ako ne igramo kao danas, nemamo šta da tražimo na terenu. Očekivali smo Mačvu koja je došla rasterećena nakon dve pobede. Na vreme smo postigli pogodak i nismo dozvolili protivniku da nas ugrozi. Nama je u ovom momentu najvažnija bila pobeda do koje smo i stigli. Čestitao bih svojim igračima i sada preostaje da odradimo još dva kola do kraja jeseni, nakon čega ćemo videti šta ćemo i kako.

Republika

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Pobeda na novom debiju na klupi - Dejan Nikolić

 

- Prva liga Srbije, 18. kolo:

Radnički (Sremska Mitrovica) - Mačva (Šabac) 1:0 (1:0)

Strelac: U. Gajić u 11. minutu

Stadion: AdmiralBet Arena

Gledalaca: 100

Sudija: Miroslav Milenković

Žuti kartoni: Đ. Petrović, L. Mićić (Radnički); S. Abulahi, M. Novaković (Mačva)

Radnički (Sremska Mitrovica): Ostojić, Cvetković, Gajić, Ilić, Ivić, Ivković (Pađen), Mićić, Miodragović, Petrović, Prljević (Protić), Stefanović (Mitrović).

Mačva (Šabac): Gočmanac, Abdulahi, Dimitrijević, Jevtić, Marković, Mijailović, Novaković, Ristivojević, Savković, Ugagbe, Vraštanović.

Narednog vikenda ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice gostuje u Užicu GFK Slobodi, dok će Mačva na svom stadionu u Šapcu dočekati ekipu Smedereva 1924.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading