NIJE PUKLA NITI JEDNA STRUNA: Crveno-beli propustili veliku priliku da se osame na drugoj poziciji - revija kartona u Čelarevu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malobrojna publika nije imala prilike da uživa u onome što fudbal čini najlepšim sportom na planeti.

NIJE PUKLA NITI JEDNA STRUNA: Crveno-beli propustili veliku priliku da se osame na drugoj poziciji - revija kartona u Čelarevu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

Imali su fudbaleri leskovačke GFK Dubočice priliku da se već danas osame na drugoj poziciji prvoligaškog karavana u da finiš jeseni dočekaju na mestu koje po okončanju aktuelne sezone vodi direkto u elitu, ali...

 

Bili su Leskovčani apsolutni favoriti uoči gostovanje u Čelarevu gde se na tribinama Fudbalskog kluba ČSK Pivara okupilo svega pedesetak ljubitelja fudbala.

Želja igrača oba kluba nije bila upitna, ali su mreže Gorana Vukliša i Marka Kneževića ostale netaknute na kon 90 minuta igre.

Ono što treba napomenuti, jeste činjenica da je glavni sudija Miroslav Matić imao pune ruke posla pokazavši osam žutih kartona od kojih su čak pet dobili domaći fudbaleri.

 

- Prva liga Srbije, 18. kolo:

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - GFK Dubočica (Leskovac) 0:0

Stadion: FK ČSK Pivara, Čelarevo

Gledalaca: 50

Sudija: Miroslav Matić

Žuti kartoni: Z. Rakić, L. Vrekić, A. Rac, J. Jevremović, B. Blagojević (RFK Novi Sad 1921); N. Zdravković, S. Đurić, M. Karamarko (GFK Dubočica)

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad): Vukliš, Blagojević, Jevremović, Krstić, Mitrović (Kožović), Msanga (Rosić), Rac, Rakić, Serdar (Stojanović), Varga, Vrekić (Stajki).

GFK Dubočica (Leskovac): Knežević, Belić (Milinković), Ilić, Jovančić, Ljubenović, Milić (Karamarko), Racić, Savić (Nedeljković), Tasić (Stojev), Zdravković, Đokić (Đurić).

Remijem u Čćelarevu GFK Dubočica je stigla do 27 boda u aktuelnoj sezoni i trenutno se nalazi na petoj poziciji prvoligaškog karavasa sa bodom manje u odnosu na drugoplasirani Tekstilac, ali treba napomenuti da Leskovčani imaju i dva meča menje odigrana u odnosu na sastavi iz Odžaka.

Sa drug strena popularni "kanarinci" i dalje se nalaze u nezavidnoj poziciji. Sa 13 osvojenih bodova zauzimaju 15. poziciju na tabeli i jasno je da im predstoji grčevita borba za opstanak. 

U narednom kolu GFK Dubočica dočekuje RFK Grafičar, dok će RFK Novi Sad 1921 u Čelarevu biti domaćin Inđiji Toyo Tires.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading