ČETVRTOM BRZINOM DO JESENJIH LOVORIKA: Lider nije imao milosti - u Kusatku nakon preokreta Mladi radnik 1940 stigao do šampionskih bodova!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivani rezultat na kraju prvog dela šampionata.

ČETVRTOM BRZINOM DO JESENJIH LOVORIKA: Lider nije imao milosti - u Kusatku nakon preokreta Mladi radnik 1940 stigao do šampionskih bodova!

Foto: FK Mladi radnik 1940 Radinac

Podunavska okružna liga narednog proleća doneće velika uzbuđenja, a navedeno je potvrdilo i poslednje kolo prvog dela šampionata.

 

Lider na tabeli ekipa Mladog radnika 1940 iz Radinca gostovala je Železničaru u Kusatku ekipi koja je u poslednja tri prvenstvena kola zabeležila isto toliko pobeda i nadala se da na zimski odmor može otići, priredivši još jedno iznenađenje.

Meč je i počeo u tom stilu, s obzirom da su domaćini stigli do rezultatske prednosti u 17. minutu kada je mrežu Dejana Rankovića zatresao Veljko Tacković.

Međutim, do odlaska na odmor apsolutni favorit je stigao do rezultatskog preokreta, a dva puta se u listu strelaca upisivao Milan Petrović.

Nastavak susreta nije doneo rezultatsku neizvesnost, pošto su gosti iz Radinca još dva puta pronalazili put lopti do mreže, a golove su postigli Strahinja Stanojlović u 52. i Milan Milovanović u 60. minutu meča.

 

 

- Podunavska okružna liga, 15. kolo:

Železničar (Kusadak) - Mladi radnik 1940 (Radinac) 1:4 (1:2)

Strelci: V. Tacković 17`; M. Petrović 27`, 32`, S. Stanojlović 52`, M. Milovanović 60`

Stadion: FK Železničar, Kusadak

Sudija: Negovan Jocić (Velika Plana)

Žuti karton: M. Petrović (Mladi radnik 1940)

Železničar (Kusadak): Radojković, Bajčić, Babić, Jelenić, N. Đurić, L. Đurić, Gmitrović, Tacković (Tomić), Vičić (Marković), Tanasković (Milojević), Gajić (Miloradović).

Mladi radnik 1940 (Radinac): Ranković, Filić, Janković, Grozdanović, Petrović, Stanojlović, Pavlović (Dimković), Milovanović, Mladenović (Antić), Milentijević (Nedeljković), Jevtić.

Ovom pobedom ekipa iz Radinca je zahvaljujući gol koeficijentu stigla do jesenjih lovorika. Mladi radnik 1940 i drugoplasirana ekipa Borca 1932 iz Ralje imaju identičan bodovni skor, ali je šampiona odlučio bolji gol količnik, +52 u odnosu na +33.

Navedeni dvojac ima 41 osvojeni bod nakon prvog dela šampionata, a svoju priliku u nastavku takmičenja vrebaće i Jasenica 2017 iz Smederevske Palanke koja je trenutno trećeplasirana sa četiri boda manje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading