KRČAG IDE NA VODU DOK SE NE RAZBIJE: Sve što su dobro učinili, prosuli su u samo sedam dana - smena trenera je bila očekivani epilog!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.11.2023

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finiš sezone kakav niko u Priboju nije očekivao.

KRČAG IDE NA VODU DOK SE NE RAZBIJE: Sve što su dobro učinili, prosuli su u samo sedam dana - smena trenera je bila očekivani epilog!

Foto: Starsport

Fudbaleri pribojskog FAP-a u prvih 13 prvenstvenih mečeva u okviru Srpske lige Zapad zabeležili su skor od 11 pobeda i dva remija i u sam finiš jesenjeg dela sezone ušli su kao lideri takmičenja sa bodom više u odnosu na čačanski Borac 1926.

 

Međutim, prethodnog vikenda "kamiodnžije" su neprijatno iznenadile svoje navijače porazom na svom stadionu od ekipe Sloge iz Požege rezultatom 0:1, ali se očekivalo da će navedeni rezultatski neupseh predstavljati opomenu ekipi uoči poslednjeg meča i gostovanja u Požarevcu.

Ipak, fudbaleri pribojskog FAP-a priredili su svojim pristalicama još jedan neočekivani rezultat. Fudbaleri Mladog radnika 1926 nakon rezultatskog preokreta slavili su sa 2:1 čime su "kamiondžije" jesen velikih očekivanja okončali sa pet bodova zaostatka u odnosu na čačanske "zebre" i potpuno je jasno da tokom prolećnih borbi više ništa neće zavisiti od njih.

Usled navedenog, klub iz grada na obalama Lima odlučio je da prekine saradnju sa dosadašnjim trenerom Dragišom Žunićem koji je krajem aprila ove godine stigao u Priboj.

- Uprava kluba je sporazumno raskinula ugovor sa dosadašnjim trenerom Dragišom Žunićem. Klub mu se zahvaljuje na svemu sto je uradio za nas klub i želimo mu sreću u nastavku karijere - istakli su iz redova "kamiondžija".

Foto: FK FAP Priboj

Dva poraza u isto toliko odigranih mečeva uslovili su prekid saradnje

 

Za sada nije poznato ko će na klupi naslediti Dragišu Žunića, a treba podsetiti da ekipa odlazi na zimski odmor, dok će prvo prolećnmo iskušenje imati desetog dana meseca marta 2024. godine kada će se u Ljubiću sastati sa ekipom Poleta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading