TRENER JESTE NOV, ALI SU AMBICIJE STARE: Na AdmiralBet Areni predstavljen šef struke sremskomitrovačkog Radničkog!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje novog šefa stručnog štaba brzo je rešeno.

TRENER JESTE NOV, ALI SU AMBICIJE STARE: Na AdmiralBet Areni predstavljen šef struke sremskomitrovačkog Radničkog!

Foto: Danka Tufegdžić

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice nakon susreta u Čelarevu protiv RFK Novog Sada 1921 koji je okončan podelom bodova 2:2, sporazumno su se razišli sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Goranom Jankovićem.

 

Rukovodstvo je brzo reagovalo i na klupu crveno-belih dolazi strateg koji je ne tako davno već predvodio ekipu sa AdmiralBet Arene i koji odlično poznaje kako dešavanja u klubu, tako i sam igrački kadar.

Povodom promocije novog šefa stručnog štaba organizovana je i konferencija za medije na kojoj je pored novog šefa struke, govorio i prvi čovek sremskomitrovačkog kluba

- Nije popularno okupljati se ovakvim povodom, ali to je sport i fudbal. Čim ne dođe do rezultata neophodno je razmrdati ekipu, a obično prvi ceh plaćaju šefovi stručnog štaba. To se dogodilo i ovoga puta. Bez obzira na neka ranija ostvarenja, u prethodne četiri utakmice smo imali krizu i igre i ostvarenja na terenu i nakon utakmice u Čelarevu protiv RFK Novog Sada 1921 usledili su razgovori i sporazumno smo se rastali sa dosadašnjim trenerom Goranom Jankovićem - istako je čelnik Sremskomitrovčana i dodao:

- Morali smo brzo da reagujemo s obzirom da nas očekuju još tri prvenstvene utakmce do kraja sezone, kao i kup meč koji je na programu 6. decembra i želja nam je bila da dovedemo nekoga ko poznaje klub i sredinu u koju dolazi i u dogovoru sa gospodinom Nikolićem smo našli zajednički jezik i on već danas preuzima ekipu i započinje sa radom.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Povratak u Sremsku Mitrovicu - Dejan Nikolić

 

Trener Dejan Nikolić nije krio zadovoljstvo povratkom na AdmiralBet Arenu:

- Želeo bih sve da pozdravim. Ne mogu mnogo toga drugačije reći u odnosu na direktora. Nisam planirao da sada preuzimam bilo koju ekipu, ali kada me je direktor pozvao, nisam mogao da kažem ne. Za ovaj klub i ljude u njemu vezuju me lepe uspomene. Poznavajući klub i njegove ambicije, odlučio sam da prihvatim poziv. Znam kakve su želje i logično je bilo da se brzo dogovorimo oko saradnje i slobodno mogu da kažem da nastavljam tamo gde sam stao - naveo je trener Nikolić, a zatim se osvrnuo i na ono što predstoji:

- Prvenstvo je teško. Radnički se nalazi tu gde jeste, ali nekom serijom dobrih rezultata može se naći i u samom vrh. U ova tri kola želimo da sakupimo što više bodova i da onda tokom zime uz veliki rad vratimo Radnički tamo gde mu je mesto, a prethodne godine su pokazale da Radnički sigurno predstavlja jednu od boljih ekipa u ligi - zaključio je novi, stari trener sremskomitrovačkog prvoligaša.

Priliku za novi debi na klupi sremskomitrovačkog prvoligaša, Nikolić će imati u ponedeljak 27. novembra kada će na AdmiralBet Areni gostovati šabačka Mačva. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading