IDU NA SVE, JER NIŠTA VEĆ IMAJU: U Crvenoj zvezdi nemaju dilemu - bodovi se moraju doneti sa teškog gostovanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finiš je jesenjeg dela sezone, ali opuštanja i dalje ne sme biti.

IDU NA SVE, JER NIŠTA VEĆ IMAJU: U Crvenoj zvezdi nemaju dilemu - bodovi se moraju doneti sa teškog gostovanja!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Prvi deo sezone u okviru Područne lige Pančevo, stigao je do samog kraja. Do odlaska na zimsku pauzu, ostale su da se odigraju utakmice još jedne takmičarske runde, nakon čega će biti potpuno jasno na kakvim će polaznim osnovama klubovi startovati na proleće 2024. godine.

 

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša u prethodnih 14 prvenstvenih mečeva zabeležili su skor od sedam pobeda, dva remija i pet poraza i sa 23 osvojena boda u ovom momentu se nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli, s tim što se mora naglasiti da crveno-beli sa stadiona "Milan Janjić" imaju osam bodova manje u odnosu na ekipu Doline iz Padine koja se nalazi na mestu koje vodi u baraž za popunu višeg ranga takmičenja, Vojvođansku ligu Istok.

Iz svega navedenog, jasno je da klub iz Pavliša, ukoliko želi da se uključi u trku za vrh tabele, sebi ne sme da dozvoli prosipanje bodova i ekipa sa pobedničkim ambicijama putuje u Plandište gde će se sastati sa ekipom domaće Sloge koja je nakon serije od šest rezultatskih neuspeha, u prethodna dva meča zabeležila pobede tako da poslednji takmičarski meč u 2023. godini dočekuje optimistički.

Treba napomenuti da ekipa Crvene zvezde na poslednje jesenje gostovanje odlazi sa zanimljivim sloganom, koji u svakom slučaju pokazuje klupske aspiracije:

- Idemo na sve, jer ništa već imamo.

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Pobede su neophodne za prodor ka vrhu tabele

 

- PFL Pančevo, 15. kolo:

Sloga (Plandište) - Crvena zvezda (Pavliš)

Stadion: FK Sloga, Plandište

Datum: Subota, 25. novembar

Početak: 13 časova

Kada je reč o međusobnim duelima dve ekipe, Sloga i Crvena zvezda su odigrale ukupno šest prvenstvenih mečeva u kojima je Sloga imala daleko više uspeha. Slavili su fudbaleri iz Plandišta čak pet puta, dok je jedan susret okončan podelom bodova. Istovremeno je ostvaren i gol koeficijent 18:5 u korist domaćina u predstojećem susretu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading