VREDNA POMOĆ JE STIGLA: Potpredsednik FSS-a Branislav Nedimović posetio Karavukovo i tom prilikom Poletu donirao sportsku opremu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.11.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo će lakše biti u nastavku takmičenja.

VREDNA POMOĆ JE STIGLA: Potpredsednik FSS-a Branislav Nedimović posetio Karavukovo i tom prilikom Poletu donirao sportsku opremu!

Foto: FK Polet Karavukovo

Fudbaleri Poleta iz Karavukova jesenji deo sezone takmičenja u okviru Područne fudbalske lige Sombor okončali su na 13. poziciji, a svi ljubitelji fudbala u mestu u opštini Odžaci se nadaju daleko boljim ostvarenjima u nastavku sezone.

 

Klub je tokom 15 jesenjih prvenstvenih utakmica zabeležio svega četiri trijumfa, dva remija i čak devet poraza, a šest osvojenih bodova u poslednja tri prvenstvena meča omogućila su ekipi iz Karavukova da pobegne iz zone ispadanja.

U poslednjoj takmičarskoj rundi Polet je savladao Soko iz Nove Gajdobre rezultatom 3:1, a čini se da će ekipa već tokom proleća imati daleko bolje uslove za rad.

Naime, u posetu sportskom kolektivu iz Karavukova, u sklopu akcije koju organizuje Fudbalski savez Srbije, a kojom se pomaže niželigaški srpski fudbal, stigao je potpredsednik srpske fudbalske krovne organizacije Branislav Nedimović i tom prilikom je ekipi donirao sportsku opremu koja će u mnogome olakšati kako rad na treninzima, tako i odigravanje prvenstvenih mečeva.

Foto: FK Polet Karavukovo

Istorijski trenutak u Karavukovu - utakmicu protiv Sokola je vodila kompletno ženska sudijska trojka

 

Da podsetimo, već na startu prolećnog dela šampionata ekipu Poleta očekuje važan duel na domaćem terenu protiv Crvenke koja je prvi deo takmičenja okončala stepenicu iznad Karvukovčana sa bodom više na kontu, a biće to ujedno i dobra prilika da se domaćin revanšira za ubedljiv startni poraz u Crvenki rezultatom 0:4.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading