VAŽNO SAOPŠTENJE: Klub je doneo odluku - evo kakva je sudbina dosadašnjeg trenera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.11.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključna odluka uoči nastavka sezone je doneta.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Klub je doneo odluku - evo kakva je sudbina dosadašnjeg trenera!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Fudbaleri Solunca N&Đ Jerković iz Karađorđeva jesenji deo sezone u okviru Vojvođanske lige Sever okončali su na desetoj poziciji sa skorom od pet pobeda, četiri remija i šest poraza, međutim može se reći da je iza ekipe turbulentna jesen.

 

Prošlosezonski šampion Područne fudbalske lige Subotica na startu nove sezone u prvih šest mečeva osvojio je svega dva boda što je dovelo i do rastanka sa dotadašnjim trenerom Medićem.

Na užarenu klupu seo je Puniša Memedović koji je u nastavku šampionata ostvario znanto bolje rezultate, a po okončanju takmičarske godine ostalo je pitanje daljeg opstanka trenera Memedovića na klupi sastava iz Karađorđeva.

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Puniša Memedović ostaje na klupi ekipe iz Karađorđeva

 

Tim povodom, saopštenjem se oglasilo i rukovodstvo kluba:

- Ovim putem vas obaveštavamo da je sa dosadašnjim trenerom Punišom Memedovićem dogovorena i produžena saradnja do 30.06.2025. godine.

Treba podsetiti da je Puniša Memodović sa velikim uspehom predvodio ekipu Solunca sada već davne 2000. godine, a u bogatoj karijeri je radio kao prvi trener kulskog Hajduka, Panonija, Crvenke, Tekstilca, Cementa, Spartak Subotice, Vrbasa, Solunaca iz Rastine, Slobode iz Kozaraca, Sutjeske BDP, Veternika, Čonoplje, Kanjiže, Humene iz Slovačka,...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading