NASTAVAK CRNE SERIJE: "Ere" tonu sve dublje - i Inđija odnela bodove iz Užica! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.11.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njih se očekivalo da u aktuelnoj sezoni mogu biti jedni od kandidata za visok plasman, ali su ostvarenja na terenu ispod svih zacrtanih ciljeva.

NASTAVAK CRNE SERIJE: "Ere" tonu sve dublje - i Inđija odnela bodove iz Užica! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Sloboda Užice

Proteklo je punih meseca dana od kako su fudbaleri užičke GFK Slobode zabeležili poslednji prvenstveni trijumf. Nakon pobede nad ekipom RFK Novog Sada 1921 rezultatom 2:1, popularne "ere" su doživele neuspehe u duelima protiv RFK Grafičara (1:5), OFK Beograda (0:1) i Tekstilca iz Odžaka (0:2) i očekivalo se da u zaostalom susretu devete takmičarske runde, ekipa može prekinuti niz neuspeha.

 

Međutim, ostvareno na stadionu "Radomir Antić" pred oko svega dve stotine ljubitelja fudbala, samo je produbilo krizu u redovima užičkog prvoligaša.

Loše vreme i obilne padavine uslovili su da teren na stadionu "Radomir Antić" bude daleko od idealnog, što je verovatno i uslovilo da konačni ishod ovog meča bude postavljen već u sedmom minutu susreta.

Kombinovali su fudbaleri Inđije Toyo Tires po levom krilu, lopta je stigla do Milana Janjića koji je ka mreži domaćina uputio nešto između udarca i centaršuta, a na drugoj stativi brži od defanzivaca domaćina i čuvara mreže Stefana Đokovića, bio je Luka Đorđević koji je loptu smestio u mrežu.

Usledila je velika radost momaka u zeleno-beloj sportskoj opremi, a kao što je već i rečeno, navedenim pogotkom gosti su stigli do vredna tri boda.

U nastavku meča obe ekipe su pokušavale da ugroze protivničke golmane, ali su veliku prepreku imali u izuzetno teškom terenu koji je, kako je utakmica odmicala, bivao sve teži za igru.

 

- Prva liga Srbije, 9. kolo:

GFK Sloboda (Užice) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 0:1 (0:1)

Strelac: L. Đorđević u 7. minutu za Inđiju Toyo Tires

Stadion: "Radomir Antić", Užice

Gledalaca: 200

Sudija: Stefan Filipović

Žuti kartoni: D. Tumbas (GFK Sloboda); S. Stojanović, D. Vrbić, B. Velimirović, M. Maričić, M. Stojanović (Inđija Toyo Tires)

GFK Sloboda (Užice): Đoković, Cvetić, Gajić, R. Glišović, T. Glišović (Kitanovski), Đ. Glišović, M. Janković (L. Janković), Mjung (Starčević), Rašković, Stanojević (Lazić), Tumbas (Đukić).

Inđija Toyo Tires (Inđija): Velimirović, Desančić (Abramušić), Gajilović (Derviši), Janjić (Kojić), Maričić, Mijailović, Mitrović, S. Stojanović (M. Stojanović), Vrbić (Milošev), Đoković, Đorđević.

Užički fudbaleri u ovom momentu zauzimaju 14. poziciju na prvoligaškoj tabeli sa 15 osvojenih bodova, a priliku da prekinu crni niz imaće predstojećeg vikenda kada će gostovati u Lazarevcu ekipi Kolubare.

Sa druge strane, zeleno-beli iz Inđije nastavljaju borbu za sam vrh tabele, a priliku da poboljšaju svoju poziciju imaće u duelu na "Toyo Tires Areni" protiv fenjeraša iz Novog Sada, ekipe Mladosti GAT.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading