REZULTAT JE BIO U DRUGOM PLANU: Novi selektor je imao prilike da se upozna sa mogućnostima igrača - reprezentaciju očekuju velika iskušenja u narednoj godini! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.11.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicija je nastavljena.

REZULTAT JE BIO U DRUGOM PLANU: Novi selektor je imao prilike da se upozna sa mogućnostima igrača - reprezentaciju očekuju velika iskušenja u narednoj godini! (FOTO GALERIJA)

Foto: FSB

Amaterska reprezentacija Beograda ne tako davno zabeležila vrhunsko ostvarenje osvajanjem srebrne medalje na UEFA Regionalnom kupu, a u novi ciklus najbolji fudbaleri srpske prestonice ušli su sa novim selektorom, ali i nastavkom tradicije.

 

Reprezentaciju Fudbalskog saveza Beograda po prvi put je selektirao Saša Stojadinović, a svoj debi na klupi novi selektor je imao u glavnom gradu Slovenije gde je odigran tradicionalni susret sa izabranom selekcijom Ljubljane.

Meč na stadionu Fudbalskog kluba Ilirija okončan je rezultatom 0:0, ali je on prevashodno poslužio novom selektoru Stojadinoviću da se upozna sa mogućnostima igrača koji treba da čine osnovu ove selekcije za izazove u 2024. godini.

Domaćini, predvođeni generalnim sekretarom Sandijem Kranjecom su učinili sve da se naša delegacija na čelu sa generalnim sekretarom FS Beograda Milošem Mirkovićem oseća prijatno. U sredu uveče priredili su oficijalnu večeru na kojoj su razmenjeni prigodni pokloni i izraženo međusobno uvažavanje.

 

Reprezentativci Beograda u srpsku prestonicu se vraćaju u četvrtak 23. novembra. Sledi zimski odmor, a zatim i pripreme za sve ono što ih očekuje tokom naredne godine, a primarni zadatak biće kvalifikacioni turnir Fudbalskog saveza Srbije za UEFA Regionalni kup koji je na programu leta 2025. godine.

Treba napomenuti da će selekcije Beograda i Ljubljane već tokom proleća odigrati novi prijatelsjki susret, a domaćin će ovoga puta biti srpska prestonica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading