TAKMIČENJE JE OKONČANO, ALI SE PITANJE ŠAMPIONA I DALJE POSTAVLJA: Jedni već slave, dok se drugi nadaju - konačnu reč daće disciplinski organi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.11.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključno pitanje biće rešeno za zelenim stolom.

TAKMIČENJE JE OKONČANO, ALI SE PITANJE ŠAMPIONA I DALJE POSTAVLJA: Jedni već slave, dok se drugi nadaju - konačnu reč daće disciplinski organi!

Foto: FK Zemun

Prvi deo sezone u okviru Srpske lige Beograd okončan je prethodnog vikenda, a poslednja utakmica bila je istovremeno i veliki derbi koji je trebao da odluči o jesenjem šampionu trećeg stepena takmičenja na nivou srpske prestonice.

 

Susret na stadionu u Ulici Ljubice Luković okončan je nerešenim rezultatom 0:0, što je barem u ovom momentu donelo klubu sa Bulbuldera lidersku poziciju na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na Teleoptik i tri više u odnosu na Zemun koji ima i meč manje odigran.

U pitanju je susret pretposlednje 14. runde koji je odigran u Gornjoj varoši, a koji je prekinut u 16. minutu kada su fudbaleri Rada napustili teren nakon napada pristalica domaćeg kluba na golmana Luku Martinovića koji se sukobio sa navijačima Zemuna koji su sa mreže skinuli šal FK Rad koji je on postavio kao amajliju.

Treba napomenuti da je u momentu prekida meča ekipa Zemuna već imala ubedljivu prednost rezultatom 2:0.

Shodno svemu navedenom, jasno je da će epilog ovog susreta i odlučiti jesenjeg šampiona. Zemunci već slave, dok se u redovima kluba sa Bulbuldera nadaju po njih pozitivnom rešenju čime bi oni poneli lovorike prvog dela takmičenja.

Foto: Fudbalski savez Beograda

FSB će morati da donese važnu odluku

 

U slučaju da disciplinski organi Fudbalskog saveza Beograda donesu odluku da meč bude registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist Zemunaca, plavo-zeleni će proleće dočekati na čelnoj poziciji. Ukoliko ipak odluka bude drugačija, jesenjm titulom će se dičiti fudbaleri Zvezdare.

Za sada nije poznato kada će disciplinci doneti konačnu odluku, a do tada će svakako trajati i nagađanja i nadanja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading