DUPLO SLAVLJE: U Brestu se priprema veliki spektakl - jubilej potpisan titulom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.11.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šest sezona klub je blizu povratka u okružni takmičarski rang.

DUPLO SLAVLJE: U Brestu se priprema veliki spektakl - jubilej potpisan titulom!

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Iza fudbalera Dobriča iz Bresta je sjajna polusezona u okviru Opštinske lige Merošina. Ekipa je prvi deo takmičarske godine okončala na liderskoj poziciji zabeleživši u pet odigranih mečeva, četiri trijumfa i svega jedan remi.

 

Prošlo je desetak dana od poslednjeg takmičarskog susreta u kojem je Dobrič remizirao sa najvećim rivalom ovosezonskog takmičenja, ekipom Jugovića iz Jug Bogdanovca rezultatom 1:1, a tačka na jse biće stavljena u subotu 25. novembra kada će u Brestu biti organizovana velika proslava.

Tim povodom klub se obratio javnosti saopštenjem putem zvaničnih klupskih stranica na društvenim mrežama. U saopštenju stoji:

- U subotu 25. novembra sa početkom od 17 časova, FK Dobrič 1974 organizuje proslavu u prostorijama sportskog bifea povodom dosadašnjeg uspeha u ligi, kao i obeležavanja pola veka postojanja kluba.

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Poziv na duplu proslavu

 

Uz napomenu da cena ulaznice iznosi 1.000 dinara u klubu ističu da svi zainteresovani moraju da se prijave najkasnije do četvrtka 23. novembra na brojeve telefona 063/702-09-34 i 061/604-98-75.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading