FANTASTIČAN RESAVSKI DERBI: Prepune tribine, odlični uslovi i sedam golova - prvi je viđen nakon samo pet sekundi igre! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.05.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodak gostiju vredi videti više puta.

FANTASTIČAN RESAVSKI DERBI: Prepune tribine, odlični uslovi i sedam golova - prvi je viđen nakon samo pet sekundi igre! (VIDEO)

Foto: FK Sinđelić Grabovac

U okviru 27. kola Pomoravske okružne lige ekipa Vinogradara iz Crkvenca ugostila je sastav Sinđelića iz Grabovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe 12. pozicije (32 osvojena boda), dok su gosti bili na drugom mestu, koje vodi u baraž za viši rang.

Republika

Resvaski derbi između dva dobro poznata rivala odigran je pred prepunim tribinama stadiona u Crkvencu. Prošle sezone klubovi su vodili borbu za plasman u viši rang, a sada se u istom rangu vode opet dueli, ali su ovoga puta na različitim stranama na tabeli.

Početak meča idealan za gosta, akcija koja se uigravala duže vreme je sada iskorišćena na pravi način. Odmah po polasku sa centra duga lopta, Đorđe Vasiljević se najbolje snalazi pred golom rivala, 1:0 za Sinđelić. 

 

 

Nakon toga se igralo dosta mirnije, vodila se borba uglavnom na sredini terena, goste je zadesio peh da su već u sedmom minutu izvršili izmenu, ali se na kraju to ispostavilo kao odličan potez, tj. "sreća u nesreći". Pred sam odlazak na odmor prodor Kojčića, lopta stiže do rezerviste Aleksandra Milojevića koji postiže gol za 2:0. 

Drugo poluvreme pripalo je gostima u potpunosti, kontrolisali su posed, stvarali su prilike i postizali su golove. Treći pogodak bio je preslikan drugi, opet je Kojčić uposlio Milojevića, koji je pogodio za 3:0. 

Ubrzo nakon toga na scenu stupa najbolji strelac lige, Predrag Blagojević, koji je golovima u 60. i 77. minutu uvećao prednost Sinđelića, između njegova dva pogotka "ugurao" se sa jednim Andrija Milošević, 6:0. 

Počasni pogodak za domaćina postigao je Luka Jolović direktno iz slobodnog udarca, 1:6.

Vinogradar (Crkvenac) - Sinđelić (Grabovac) 1:6 (0:2)

Vinogradar: Panić, Ljubisavljević, Petković, Matić, Milosavljević, Todorović, Antić, Nečković (od 46' Mišić), Jolović, Marjanović, Đorđević (od 65' Katić)

Sinđelić: Marković, Popović (od 70' Vojinović), Živanović, Dimić, Radovanović (od 56' Božić), Milošević, Vasiljević (od 7' Milojević), Golubović, Kojčić, D. Sinđelić (od 70' S. Sinđelić), Blagojević

U sledećem kolu Sinđelić dočekuje Budućnost iz Milive, dok sastav Vinogradara gostuje ekipi Kolare.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading