PUT POD NOGE: Pred njima su naredni izazovi - selektor je nov, ali su ambicije stare!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.11.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se javnosti predstavi neka nova reprezentacija srpske prestonice.

PUT POD NOGE: Pred njima su naredni izazovi - selektor je nov, ali su ambicije stare!

Foto: FSB

Amaterska reprezentacija Fudbalskog saveza Beograda, predvođena novim selektorom Sašom Stojadinovićem, nakon tri meseca pauze, ponovo kreće sa aktivnostima.

 

Ekipa koja je na tako davno zabeležila vrhunsko ostvarenje osvajanjem srebrne medalje na UEFA Regionalnom kupu, novi takmičarski ciklus započinje tradicionalnim susretom sa izabranim timom Ljubljane.

Susret najboljih fudbalera srpske i slovenačke prestonice odigraće se u Ljubljani 22. novembra, a amaterska reprezentacija Beograda danas je krenula na put.

 

 

Reprezentaciju je po prvi put selektirao Saša Stojadinović koji je na klupi nasledio Gorana Jankovića , ali svakako težnje beogradskih reprezentativaca ostaju identična kao i u prethodnom periodu.

Takođe treba napomenuti da će dve selekcije na proleće odigrati još jedan prijatelsjki susret, ali će on ovoga puta biti odigran u Beogadu.

Novi finalni turnir UEFA Regionalnog Kupa igaće se na prelazu proleća u leto 2025. godine, a put do tamo je mnogo težak, posebno ako se zna da je teže braniti stečeno. Stojadinovića i njegov novoformirani stručni štab na proleće sledeće godine čeka zadatak broj 1 – kvalifikacioni turnir FS Srbije za UEFA Regionalni Kup na kome ništa manje ambicije od Beograđana nemaju ni momci iz Istočne i Zapadne Srbije, kao i oni koji teraju loptu po vojvođanskim ravnicama

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading