PREDSTAVLJAJU NAJPRIJATNIJE IZNENAĐENJE SEZONE: Predviđali su im borbu za opstanak, ali u Suvom Dolu imaju druge planove - proleće će doneti još bolja ostvarenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.11.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kockice su se sklopile u samom finišu jesenjeg dela sezone.

PREDSTAVLJAJU NAJPRIJATNIJE IZNENAĐENJE SEZONE: Predviđali su im borbu za opstanak, ali u Suvom Dolu imaju druge planove - proleće će doneti još bolja ostvarenja!

Foto: Instagram.com/printscreen

Fudbaleri Poleta iz Suvog Dola na startu aktuelone sezone u okviru Braničevske okružne lige, čiji je prvi deo okončan u vikendu za nama, nisu beležili očekivane rezultate. U prva tri prvenstvena zabeleženo je isto toliko poraza uz napomenu da ekipa tokom 270 minuta fudbala nije uspela da zatrese protivničku mrežu.

 

Rezultatske forma "uhvaćena" je polovinom meseca septembra kada je ekipa pokazala da može biti konkurentna u petom stepenu srpskog klupskog fudbala, ali kako iz samog kluba ističu, sve kockice su se sklopile u finišu sezone kada je stručni štab "upakovao" ekipu kojom su u defanzivi komandovali štoperi Rabrenović i Alesovski. U veznom redu gospodarili su Ljuškić, Tufegdžić, Terzić, Stanković i Stirbanović, ali je ipak otkrovenje prvog dela šampionata mladi sedamnaestogodišnji napadač Uroš Marković čije vreme tek dolazi.

Ne sem se ni prenebregnuti činjenica da je veliki dprinos sjajnim partijama kluba pružio najbolji strelac Poleta Miloš Mitić koji se deset puta upisivao u listu strelaca.

Pred start aktuelne sezone mnogi su sportski kolektiv iz Suvog Dola videli u grčevitoj borbi za opstanak, ali je ekipa jesen okončala na visokoj šestoj poziciji i već sada se može govoriti da je primarni cilj u aktuelnoj sezoni, ostvaren, uz posebnu napomenu da bez podrške vernih navijača ništa od navedenog ne bi bilo moguće.

Kako su u klubu istakli, predstojeća zimska pauza biće iskorišćena za jačanje igračkog kadra, a biće dovođeni samo oni igrači koji će po mišljenju trenera Zdravkovića predstavljati istinska pojačanja.

Treba napomenuti da će na startu prolećnog dela sezone fudbaleri Poleta u Suvom Dolu dočekati ekipu Integrala iz Batuše i biće to dobar test koji će pokazati dokle dosežu mogućnosti ekipe koja se prethodne sezone takmičila u okviru Međuopštinske lige Mlave.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading