SVE JE SPREMNO ZA NOVI SPEKTAKL: Nakon reprezentacije, "srpski Mančester" se okreće klupskom fudbalu - sledi direktna borba za vrh tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.11.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi susret u kojem pobednik osvaja više od tri boda.

SVE JE SPREMNO ZA NOVI SPEKTAKL: Nakon reprezentacije, "srpski Mančester" se okreće klupskom fudbalu - sledi direktna borba za vrh tabele!

Foto: Starsport

Fudbalseri leskovačke GFK Dubočice nalaze se u sjajnoj seriji od osam utakmica bez poraza, tokom koje su zabeležili četiri trijumfa i isto toliko nerešenih rezultata, što ih je dovelo u situaciju da razmišljaju o borbi za sam vrh tabele i podgrejalo nade svih ljubitelja fudbala u "srpskom Mančesteru" da njihovi ljubimci već naredne jeseni na novoiozgrađenom sportskom objektu, mogu u borbi za prvenstvene bodove dočekivati najbolje srpske klubove.

 

Grad Leskovac i Gradski stadion "Dubočica" bili su domaćini reprezentaciji Srbije koja je poslednji duel u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odigrala na velelepnom sportkom objektu u ovom gradu i shodno tome, fudbaleri GFK Dubočice su bili prinuđeni da svoja dva poslednja prvenstvena meča protiv novobeogradskog Radničkog i Inđije Toyo Tires odlože za neke druge termine.

S obzirom da su i svi susreti 9. kola Prve lige Srbije, koji su trebali da se odigraju krajem meseca septembra odloženi, već u utorak 21. novembra prvoligaški će izaći na teren u vanrednom terminu, a jedan od najinteresantnijih duela biće odigran u Leskovcu gde će snage odmeriti dojučerašnji srpskoligaški koji i u višem rangu pružaju zapažene rezultate i nalaze se u krugu ekipa koje bi mogle da se bore kako za direktan plasman u elitni rang, tako i za baraž za popunu superligaškog karavana.

GFK Dubočica dočekuje ekipu Smedereva 1924 u meču koji bi mogao da da naznake koja od dve ekipe ima veće šanse da se nađe u borbi za vrh prvoligaške tabele.

Foto: GFK Dubočica

Pobednik osvaja više od tri boda

 

- Prva liga Srbije, 9. kolo:

GFK Dubočica (Leskovac) - Smederevo 1924 (Smederevo)

Stadion: Gradski stadion "Dubočica", Leskovac

Datum: Utorak, 21. novembar

Početak: 15 časova

I pored dobrih rezultata koje su Leskovčani ostvarili u prethodnom periodu, sigurno su oni u ovom momentu velika nepoznanica, s obzirom da 15 dana nisu odigrali takmičarski meč i postavlja se pitanje u kakvoj formi dočekuju važan duel.

Sa druge strane Smederevo 1924 je nakon dva poraza, a zatim i isto toliko nerešenih rezultata, prethodog vikenda ostvaril oveliki uspeh savladavši Inđiju Toyo Tires na njihovom stadionu rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading