DERBI KOLA OPRAVDAO OČEKIVANJA: Radnički i Naisus pokazali da se sa pravom nalaze u samom vrhu tabele! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.11.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći tim je bio bolji od rivala za taj jedan gol.

DERBI KOLA OPRAVDAO OČEKIVANJA: Radnički i Naisus pokazali da se sa pravom nalaze u samom vrhu tabele! (VIDEO)

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

U okviru 16. kola Nišavske okružne lige ekipa Radničkog 1924 (Kočane) ugostila je sastav Naisusa iz Rožine. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije (31 osvojen bod), dok su gosti sa pet bodova više bili na trećem mestu u ligi.

Republika

Odličan meč viđen je danas između dva jako kvalitetna tima, koja su od prvog minuta bila napadački orijentisana, rezultat takve igre bila su dva brza gola, oba u mreži gostujućeg tima.

Na isteku sedmog minuta MIhajlo Milošević uspeo je da donese prednost Radničkom od 1:0, osam minuta kasnije centaršut na drugoj stativi ispratio je Strahinja Aritonović, domaćin vodi sa 2:0.

 

 

Dva brza gola poremetila su planove Naisusa, domaći su i tim momentima imali inicijativu, diktirali su tempo utakmice, ali do kraja prvog poluvremena nove promene rezultata nije bilo.

Gotovo na samom startu nastavka meča, Aleksandar Pešić smanjuje zaostatak svog tima na samo jedan gol, 2:1. Zaigrali su dosta bolje gosti u nastavku, izvršene su i izmene u sastavu, i to je doprinelo konkretnijoj igri u polju.

Pešić je na isteku 68. minuta postavio rezultat utakmice na 2:2, domaći su ispustili prednost od dva gola, i meč je vraćen na početak. Trgli su se fudbaleri Radničkog, izvršene su izmene i u njihovim redovima, i u 77. minutu preko Marka Vučkovića vraćaju vođstvo na svoju stranu, 3:2.

Poslednjih 15-tak minuta utakmice uglavnom se igralo na sredini terena, domaći su bili nešto defanzivnije orijentisani, i uspeli su da sačuvaju prednost.

Radnički 1924 (Kočane) - Naisus 1977 (Rožina) 3:2 (2:0)

Radnički 1924: Ćerimović, Milenković (od 77' Đorđević), Stamenković (od 67' Tasić), Đorđević, Čemerikić (od 22' Ilić), D. Aritonović, Milošević, Gavazović, Vučković, S. Aritonović, Cakić

Naisus 1977: Savić, Milanović (od 65' Stević), M. Milenković (od 65' D. Milenković), Mihajlović, Tasić, Stević, Jovanović, Dinić (od 46' Jovanović), Pešić, Grujić, Pešić  

Ovim trijumfom Radnički se približio današnjem rivalu, ali je i tim iz Rožine udaljio od liderske pozicije, koja je sada na pet bodova udaljenosti. U sledećem kolu Naisus dočekuje Borac iz Azbresnice, dok sastav iz Kočana gostuje Slogi 1980 iz Jovanovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading