DERBI GEZ GOLOVA: Tribine na Bulbulderu su bile dobro popunjene, ali igrači nisu uspeli da "podgreju" atmosferu!

Autor:

Sport

19.11.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdari bod dovoljan za titulu jesenjeg prvaka.

DERBI GEZ GOLOVA: Tribine na Bulbulderu su bile dobro popunjene, ali igrači nisu uspeli da "podgreju" atmosferu!

Foto: FK Zvezdara

U okviru 15. kola Srpske lige Beograd odigran je derbi susret između domaće Zvezdare i Zemuna. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe liderske pozicije, dok su gosti imali tri boda manje, uz meč manje.

Republika

Dosadašnji rezultati u ligi "projektovali" su da se baš u poslednjem kolu u duelu ova dva tima odlučuje o tituli jesenjeg prvaka, i iz tog razloga igrači oba tima su nešto opreznije ušli u susret. 

Gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika tokom prvih 45 minuta, dve možemo reći ozbiljnije prilike viđene su na polovini Zemuna, ali je mladi golman Stošić ostao nesavladan. Drugi deo meča počeo je jednom izmenom u redovima Zemuna, dok su domaći ostali sa startnih 11 i od starta nastavka.

Igra u drugom delu je bila gotovo identična kao i u prvom, prva ozbiljnija prilika viđena je oko 70. minuta kada su gosti mogli do prednosti, ali je Borjan bio na šutu, i uspeo je da sačuva svoj gol. Zapretili su i domaći na drugoj strani, ali je mreža ostala mirna.

Promene rezultata tokom 90 minuta igre nije bilo, vodila se velika borba po celom terenu, što pokazuje i broj žutih kartona, kojih je bilo devet, tri su dobili fudbaleri Zvezdare, dok su šest pokazana gostujućim igračima. 

 

 

Zvezdara - Zemun 0:0

Zvezdara: Borjan, Janković, Gusnić, Avramovski, Pavlović, Nišavić (od 16' Daničić), Vukićević, Bjedov (od 86' Kuzmanović), Milosavljev, Cvetković (od 63' Jakovljević), Jovanović

Zemun: Stošić, Stojanović, Božić, Jovanović (od 61' Kiso), Đalović, Mijailović, Tabaković, Svetlićić (od 79' Subotić), Bacanović (od 90' Stanojčić), Miletić (od 46' Bogdanović), Pavlović 

Remi je dobro došao domaćinu, jer je istim uspeo da se okiti titulom jesenjeg prvaka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading