LOLA SMILJANIĆ "ODUVAO" 37 SVEĆICA: Pomoćni trener "Romantičara" danas slavi rođendan!

Autor:

Sport

19.11.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine su samo broj.

LOLA SMILJANIĆ "ODUVAO" 37 SVEĆICA: Pomoćni trener "Romantičara" danas slavi rođendan!

Foto: Lična arhiva Lole Smiljanića

Nekadašnji kapiten Partizana iz generacije čika Trbinih “beba” rođenih  1986-87. godine u kojoj su igrali: Nebojša Marinković, Borko Veselinović, Milan Perendija, Tomislav Pajović, kao najmlađi Stefan Babović…, kasnije pouzdani vezista “parnog valjka”, Milan Smiljanić danas slavi rođendan.

Republika


Popularni Lola je danas “oduvao” 37 svećica i poželeo da se njegov OFK Beograd posle “kiksa” na gostovanju u Gornjem Milanovcu ekspresno vrati na pobednički kolosek.

 

 


Poznato je da najmlađi trener iz fudbalske porodice Smiljanića privatno uživa u skladnom braku sa lepom Tamarom sa kojom isčekuje prvo dete, pa se stiče utisak da Milanu koji je tokom karijere nosio dres: Espanjola, Sportinga, Genčlerbirligija, Makabija, Perta, Aškelona, Mornara, OFK Beograda; “cvetaju ruže” na svim životnim poljima.

 

 

Sigurni smo da je porodična sreća glavni razlog što bivši kreator igre crno-belih sa neobičnom lakoćom prihvata sve nove sportske obaveze u stručnom štabu Sima Krunića gde se “prekomandovao” po završetku igračke karijere i tako nastavio trenerski put oca, osvedočenog stratega, Baneta Smiljanića.

Ekipa portala Republika/sport Loli uz dobro zdravlje želi puno uspeha kako na spotskom tako i na ličnom planu i u godinama koje dolaze.

Lola, srećan rođendan!


BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
UNISTILI ga sad ga vuku

19.11.2023 20:53

OFK ,DA NJEGA VODI MAFIJA.