KAPITEN KOMARČEVIĆ SE UPISAO U ISTORIJU: Na otvaranju Lagatora Loznica sigurna protiv Vrelo Sporta! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da su vremenski uslovi bili bolji, stadion bi sigurno bio pun.

KAPITEN KOMARČEVIĆ SE UPISAO U ISTORIJU: Na otvaranju Lagatora Loznica sigurna protiv Vrelo Sporta! (VIDEO)

Foto: FK Loznica

U okviru 14. kola Srpske lige Zapad ekipa Loznice ugostila je sastav Vrelo Sporta, bio je ovo ujedno i meč koji je otvorio stadion "Lagator". Domaći tim je u ovaj duel ušao sa četvrte pozicije, dok su gosti bili na deobi 12. mesta u ligi.

Republika

Premijerni meč na novom stadionu okupio je oko 3000 navijača na tribinama, vremenski uslovi nisu bili idealni, kako za igrače, tako i za publiku. Uvodnih 15-tak minuta igrači oba tima iskoristili su da se prilagode hibridnoj podlozi, domaći su imali više loptu u svom posedu, ali nisu uspevali da zatresu mrežu golmana Rakića.

U 28. minutu prvi gol na novom stadionu u Loznici postigao je kapiten domaćeg tima, Dragiša Komarčević, na oduševljenje domaćih navijača i fudbalera, posebno se ističu popularni "Solunci" koji prate Loznicu.

Isti fudbaler je do odlaska na odmor još jednom upisao svoje ime na listu strelaca, na isteku 38. minuta Komarčević pogađa za 2:0, to je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena. Drugi deo meča počeo je sa po jednom izmenom na obe strane.

 

 

Uvodni minuti drugog poluvremena prikazali su pravu goleadu. Prvo je Igor Petrović nespretnom reakcijom savladao svog golmana, Vrelo stiže na samo gol zaostatka, 2:1. Gotovo u sledećem napadu Igor Vićentijević postiže gol za Loznicu, i tako vraća prednost od dva gola na stranu svog tima, 3:1.

Samo par minuta kasnije viđena je nova promena rezultata, Dimitrije Kojić pogodio je za goste, 3:2. Smirili su malo igru fudbaleri na obe strane, tri gola u razmaku od četiri mintua nisu nešto što se viđa svakog dana.

Gosti su u nastavku izmenama pokušali da prikažu otvoreniju i ofanzivniju igru, i da tako stignu do izjednačenja, ali im to nije pošlo za nogom. Loznica je meč mirno privela kraju, i uspela je da upiše premijerni trijumf u novom domu.

Loznica - Vrelo Sport 3:2 (2:0) 

Loznica: Erić, Stanojević, Sretković, Marinković (od 87' Vujić), Ćuković, Bošković (od 55' Tripković), Komarčević, Mirković (od 46' Nedeljković), Vićentijević, Obradović (od 87' Kojić), Petrović

Vrelo Sport: Rakić, Subotić, Radivojević, Petković, Lazić (od 46' Pavlović), Kojić, Milutinović (od 69' Đurić), Mitić, Sajić, Marković, Cvijović (od 69' Radojičić)

 U sledećem kolu Loznica gostuje Omladincu iz Zablaća, dok Vrelo Sport dočekuje sastav Tutina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading