ČAČANI STIGLI DO LIDERSKE POZICIJE: Sledeće nedelje pred svojim navijačima mogu proslaviti jesenju titulu!

Autor:

Sport

18.11.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitan trijumf Borca u Tutinu!

ČAČANI STIGLI DO LIDERSKE POZICIJE: Sledeće nedelje pred svojim navijačima mogu proslaviti jesenju titulu!

Foto: FK Borac 1926 Čačak

U okviru 14. kola Srpske lige Zapad ekipa Tutina ugostila je sastav Borca 1926 iz Čačka. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13. pozicije i isto toliko osvojenih bodova, dok su gosti bili na drugom mestu sa zaostatakom u odnosu na lidera od samo jednog boda.

Republika

Pred oko 100-tinak gledlaca odigran je susret u Tutinu koji je od samog starta bio jako tvrd, sa malim brojem prilika na obe strane. Uslovi, kako vremenski, tako i terenski nisu bili idealni, pa je i to uticalo na kvalitet igre.

Tokom prvih 45 minuta gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane, bilo je udaraca ka golu, ali su golmani to bez većih problema uspeli da reše. Za vreme desetominutne pauze izvršena je samo jedna promena, Bogićević je ušao, dok je Rakonjac izašao u redovima Borca.

Republika

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Čačani novi lideri

Gosti su drugi deo meča počeli dosta bolje, ofanzivnije, pa je i trener domaćih ubrzo izvršio dve izmene, ali su fudbaleri Borca ipak uspeli da stignu do prednosti. Nakon udarca i odbrane Alića, na odbijenu loptu natrčao je Vladimir Stevlić, 1:0 za tim iz Čačka u 62. minutu. 

Do kraja susreta lopta se uglavnom kretala na sredini terena, pokušali su dugim loptama fudbaleri na obe strane da stignu do gola i da promene rezultat, ali to im ovoga puta nije pošlo za rukom.

Tutin - Borac 1926 (Čačak) 0:1 (0:0)

Tutin: Alić, Miraljemović, Hot, Avdić (od 76' Trtovac), kecap, Dedeić, Vuković, Vukčević, Ćosović (od 57' Mujković), Zimonjić (od 57' Mulamuratović), Perović (od 76' Dacić) 

Ovim trijumfom, i usled poraza dosadašnjeg lidera, FAP-a od Sloge iz Požege, tim iz Čačka je na kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva zauzeo prvo mesto na tabeli, sa dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. Sledećeg vikenda Borac dočekuje Polet iz Ljubića, dok Tutin gostuje Vrelo Sportu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading