NA PRELEPOM STADIONU U KRUŠEVCU SLAVIO DOMAĆIN: Ekipa Jedinstva je uspela da prekine seriju slabih rezultata protiv Vlasine! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.11.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenski uslovi otežavali su igru, ali je malobrojna publika ipak imala šta da vidi.

NA PRELEPOM STADIONU U KRUŠEVCU SLAVIO DOMAĆIN: Ekipa Jedinstva je uspela da prekine seriju slabih rezultata protiv Vlasine! (VIDEO)

Foto: republika.rs

U okviru 15. kola Srpske lige Istok ekipa Jedinstva 1936 iz Kruševca ugostila je sastav Vlasine, domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe devete pozicije, dok su gosti na 14. mestu u ligi.

Republika

 

Klasičnog odmeravanja snaga na ovom meču gotovo da nije bilo, sudijski sat još nije okrenuo ceo krug, a već se opet krenulo sa centra. U 45. sekundi gol za Jedinstvo postigao je Ivan Dragićević. Katastrofalna greška defanzivna gostiju i golmana Vlasine, Janaćkovića, Dragićević se ušetao sa loptom u gol, 1:0 za Jedinstvo.

Oporavili su se gosti od uvodnog šoka, oslobodili su se pritiska i krenuli su sa ofanzivnim napadima ka rolu rivala. Na isteku 17. minuta sjajna prilika za Vlasinu, situacija 1 na 1 sa golmanom Jovanovićem, ali čuvar mreže Jedinstva skraćuje ugao, ulazi u šut i sprečava siguran pogodak za rivala, ostaje 1:0.

Izuzetno jak vetar sprečavao je igrače na obe strane da pokažu više na terenu, igralo se otvoreno na obe strane, sa po dve ozbiljnije prilike, ali je domaćin na pauzu otišao sa prednošću od jednog gola.

Na startu drugog poluvremena izvršene su izmene na obe strane, dve u redovima domaćina i jedna više u gostujućem timu.

Tokom drugog poluvremena gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane, igralo se uglavnom na sredini terena bez previše ofanzivnih naleta pred golovima rivala.

Na isteku 87. minuta rešeno je pitanje pobednika kada se po drugi put na meču zatresla mreža Janaćkovića. Nakon brze akcije po desnoj strani i ubačene lopte, po zemlji mladi Đorđe Kotlajić postavlja konačan rezultat na 2:0. Vredi napomenuti da se u redovima gostiju istakao Mladen Mladenović, koji je sa samo 19 godina pružio odličnu partiju na današnjem meču.

Naša ekipa je bila na utakmici u Kruševcu, tom prilikom snimljena je i emisija koja će sledećeg petka biti dostupa na youtube kanalu "Republika News"

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Vlasina 2:0 (1:0)

Jedinstvo 1936: Jovanović, Milosavljević, Pavlović (od 46' Radojković) , Vujčić, Dragićević, Ivljanin, Kostić (od 46' Stojanović (od 66' Jovanović)), Denić, Vidojević, Aleksić, Kotlajić (od 89' Milanović)

Vlasina: Janaćković, Nikolić, Stojković, Marinković (od 46' Marković), Mitrović, Stefanović (od 35' Milosavljević), Marković, Stamenković (od 46' Mitić), Bogdanović, Mladenović, Milenković (od 46' Grković)

Ovim trijumfom Jedinstvo je uspelo da prekine seriju od četiri meča bez trijumfa, i u dosta boljem raspoloženju tim iz Kruševca ide na zimsku pauzu sa sredine tabele. Vlasina će u prolećni deo prvenstva ući sa pretposlednje pozicije u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading