MILJAKOVAC SIGURAN NA ZATVARANJU POLUSEZONE: Duel dva mlada sportska kolektiva uliva nadu za bolje sutra!

Autor:

Sport

18.11.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim Dedinja nije uspeo da stigne do bodova u današnjem meču.

MILJAKOVAC SIGURAN NA ZATVARANJU POLUSEZONE: Duel dva mlada sportska kolektiva uliva nadu za bolje sutra!

Foto: FK Miljakovac

U okviru devetog kola Međuopštinske lige Beograd (grupa A) sastav Dedinja ugostio je ekipu Miljakovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devete pozicije, dok su gosti bili na petom mestu u ligi.

Republika

Duel dva mlada sportska kolektiva odigran je na stadionu Zvezdare, domaći su šest godina "stariji" u odnosu na rivala koji ove godine slavi treći rođendan. Solidna igra viđena je od strane igrača oba tima, gosti su bili nešto konkretniji na polovini rivala, ali nisu uspevali da savaldaju golmana Radovića.

Na isteku 33. minuta Stefan Dimitrov doneo je prednost Miljakovcu od 1:0, sedam minuta kasnije Damjan Georgiev duplirao je prednost gostujućeg tima, i to je i rezultat nakon prvih 45 minuta igre.

Drugi deo meča počeo je sa čak četiri izmene u redovima gostiju, dok promena kod domaćina nije bilo. Bio je potreban određen period igračima sa klupe da postignu radnu temperaturu, i to su iskoritili protivnički fudbaleri.

U 73. minutu Stefan Milojković šalje loptu u mrežu Miljakovca, 2:1. Da meč ne uđe u neizvesnu završnicu, i da bodovi ostanu gostima pobrinuo se samo tri minuta kasnije rezervista Filip Filipović, za ispostaviće se konačnih 3:1.

Dedinje BGD - Miljakovac 1:3 (0:2)

Dedinje BGD: Radović, Milošević, Gavrilović, Krcunović (od 80' Dobrosavljević), Milosavljević (od 65' Novakov), Korać, Begić, Zdravković, Nikolić, Brkić, Milojković

Miljakovac: Mišković, Zdravković (od 46' Vukmirović), Ćirković, Jovanović, Tašić, Tanasković, S. Dimitrov (od 46' Ranković), Georgiev (od 46' Filipović), Jovanović (od 46' A. Dimitrov), Manić, Škara (od 57' Dedić) 

Ovim trijumfom Miljakovac se dodatni učvrstio u gornjem delu tabele, i na proleće uz par pojačanja može da se priključi i borbi za najviši plasman. Sastav Dedinja će gotovo sigurno zimsku pauzu provesti u "donjem domu".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading