VELIKI ŠEF DANAS NE PRAŠTA: Pljušte nove KAZNE, Pink izdao zvanično OBAVEŠTENJE!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Živić kažnjena je nedeljnim honorarom!

VELIKI ŠEF DANAS NE PRAŠTA: Pljušte nove KAZNE, Pink izdao zvanično OBAVEŠTENJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnicima rijalitija "Elite" jasno su pre ulaska na imanje u Šimanovcima predočena pravila ponašanja i života na tom mestu. Ova pravila su im ponovljena čak i od strane voditeljke Ivane Šopić, a istaknuta su na nekoliko mesta na imanju. Stoga, kada je večeras nominovana Vanja Živić pričala sa Markom Đedovićem, koji nije bio trenutni vođa, što je bilo strogo zabranjeno, Veliki šef je doneo odluku da kazni Vanju nedeljnim honorarom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vanja Živić

Svaki rijaliti donosi sa sobom određena pravila koja učesnici moraju poštovati. U slučaju "Elite", pravila su jasno istaknuta i moraju se poštovati, a kršenje istih neće proći nekažnjeno. Ova pravila su postavljena kako bi se očuvala disciplina i red u rijaliti programu, ali i kako bi se obezbedila sigurnost i dobrobit svih učesnika.

Kada dođe do kršenja pravila, kao u slučaju Vanje Živić, Veliki šef je brzo reagovao i odmah donela odluku o kazni. Nedeljni honorar je kazna koja ima za cilj da učesnike podseti na važnost poštovanja pravila i disciplinovanog ponašanja. Ovakve mere imaju za cilj da održe red i disciplinu među učesnicima, kao i da ih podstaknu da budu odgovorni za svoje postupke.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vanja Živić

Pravila i kazne za njihovo kršenje imaju značajan uticaj na dinamiku rijaliti programa. Ona postavljaju granice učesnicima i definišu očekivano ponašanje unutar imanja. Osim toga, njihovo kršenje često dovodi do sukoba, ali i podstiče gledaoce da prate dešavanja u programu kako bi videli kako će se situacija razviti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

29.04.2024 05:23

sve je čist promašaj