BIVŠI MUŽ IRINE BOROVIĆ SARAĐIVAO SA VELJINIM KOLJAČEM: Poklonio mu preskupi sat!

Autor:

Hronika

13.05.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ime Igora Munjića kojeg je bivša žena sada optužila za porodično nasilje, na suđenju Belivukovom klanu dovedeno u vezu sa Srđanom Lalićem.

BIVŠI MUŽ IRINE BOROVIĆ SARAĐIVAO SA VELJINIM KOLJAČEM: Poklonio mu preskupi sat!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Printscreen/Pink, Uprava carina

Advokat Irina Borović prijavila je juče svog bivšeg supruga Igora Munjića za porodično nasilje. Za sada nema previše informacija o tome kako je Munjić nasrnuo na nju osim da se to desilo prilikom preuzimanja maloletnog deteta, a ćerka poznatog advokata Borivoja Borovića se povukla i ne odgovara na pozive iz medija.

Interesantno je da je Irina raniej za medije govorila o sklapanju braka i venčanju sa Munjićem, ali da nakon toga nije podelila informaciju o prekidu romase, kao ni da su dobili zajedničko dete. Tek sada je u javnost i dospela informacija da je razvedena, kao i da su bivši partneri imali nesuglasice. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Irina Borović beogradski advokat

Ime Irininog supruga je spominjano na suđenju zloglasnom klanu sa Partizanovog stadiona gde su optuženi u nekoliko navrata pokušavali da dopru do priznanja svedoka okrivljenog odnosno okrivljenog saradnika Srđana Lalića da je luksuzni roleks sat dobio od Igora Munjića.Tek na insistiranje optuženog Budmira, Lalić je priznao da ga je od Munjića  dobio na dar, ali i dalje nije poznato čime je takav poklon zaslužio. 

Ovako je tekla konverzacija na suđenju klanu u kojoj je Lalić spomenuo Munjića. Nevoljno, doduše. 

Foto: shutterstock

Srđan Lalić pred Specijalnim sudom svedoči protiv klana čiji je deo

Budimir: Imaš Rolex sat koji ti je poklonjen. Ko ti je poklonio Rolex?

Lalić: Jesam ti ja jednom spasio život?

Budimir: Ne.

Lalić: Kako ne? Kada je Lazar Vukićević pucao na tebe, skočio sam telom na pištolj da te spasim. Jesi mi ti nekad nešto kupio da mi se odužiš, ti nisi a neki jesu i to svašta.

Budimir: Koji si ti materijalista!

Lalić: Sudija, je l' ja sada treba da pominjem neke ljude koji nemaju veze sa kriminalom i nisu ni javne ličnosti?

Budimir: Je li to Igor Munjić?

Sudija: Recite Laliću.

Lalić: Jeste.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog navođenja i linkovanja izvora, a to je redakcija Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tanja

13.05.2024 23:35

Osuđujem nasilje! Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu,koja je angažovala advokatica ,advokatski tim,je veštačila za iste te bande? Advokatica pomaže roditeljima najmlađeg masovnog ubicu na svetu da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje a njihov najmlađi masovni ubica na svetu nam je decu i čika Dragana oružjem od kuće donetim u školi na času pobio! Bezobzirni, bezosećajni,bezdušni!

Odgovori 12 2