OGLASIO SE VIŠI SUD U SMEDEREVU! Evo šta je saopšteno nakon današnjeg incidenta

Autor:

Hronika

23.05.2024

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Smederevu oglasio se posle podne saopštenjem za javnost.

OGLASIO SE VIŠI SUD U SMEDEREVU! Evo šta je saopšteno nakon današnjeg incidenta

Foto: ST/Nemanja Pančić

Viši sud u Smederevu objavio je saopštenje za javnost nakon što je preliminarno ročište optuženih za masovno ubistvo u Malom Orašju i Duboni prekinuto pre nego što je počelo, usled incidenta koji se dogodio prilikom uvođenja optuženih u sudnicu.

U saopštenju se ističe da je zahvaljujući brzoj reakciji stražara Okružnog zatvora u Smederevu i pravosudne straže Višeg suda sprečeno dalje eskaliranje situacije i teže posledice. Takođe, navodi se da će datum narednog ročišta biti naknadno određen.

- Adekvatnim reagovanjem stražara Okružnog zatvora u Smederevu i pravosudne straže Višeg suda sprečene su teže posledice. Datum narednog ročišta biće naknadno određen - navodi se.

O incidentu koji je prekinuo pripremno ročište za suđenje Urošu Blažiću za masakr u Duboni i Malom Orašju, pre nego je i otvoreno za Republiku je progovorio izvor koji je bio u sudnici.

Bilo je strašno teško biti prisutan i gledati kako je eskalirao bol nesrećnih majki, očeva, braći i sestara. To kako izgledaju ranjeni ljudi u susretu sa ubicom njihove dece je nešto što nikome ne bih poželeo da vidi. I muško i žensko je skočilo na ubicu kojeg je uvela policija.

On nije podigao ni glavu ni pogled. Jurišali su ka njemu faktički svi oštećeni. Policajac se isprečio da ga svojim telom zaštiti, mislim da je primio jedan udarac u glavu, a onda su drugi policajci zgrabili i izveli Uroša u hol, kao i njegovog oca - prepričao je izvor sa lica mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading