"JA NISAM NI RUSKI, NI EVROPSKI NITI AMERIČKI PLAĆENIK"! Vučić poslao jaku poruku naciji: "BORIM SE SAMO ZA SRBIJU"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znam ja da mi njih ne možemo da pobedimo, ali ću im otežati toliko da ih bude sramota,, rekao je Vučić.

"JA NISAM NI RUSKI, NI EVROPSKI NITI AMERIČKI PLAĆENIK"! Vučić poslao jaku poruku naciji: "BORIM SE SAMO ZA SRBIJU"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ja isam ruski plaćenik, nisam ni evropski, ni američki, radim samo za Srbiju, i borim se za Srbiju. Jer da ih pustim da prođe bez odgovora, neću ni za živu glavu. Znam ja da mi njih ne možemo da pobedimo, ali ću im otežati toliko da ih bude sramota, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas na konferencije za medije posle sastanka sa Oliverom Varheljijem.

 

 

On je ovu svoju izjavio večeras podelio i na Instagramu.

- I da se ja dodvoravam nekome koga ću da primim i kad ću da primim? Ne pada mi na pamet - rekao je on na konferenciji za medije povodom napada opozicionih medija da je beskičmenjak jer je ugostio Olenu Zelensku, suprugu ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

- A šta vi u stvari hoćete od mene? Od svog predsednika? Šta u stvari želite od mene? Da ne razgovaram sa zemljom od 40 miliona stanovnika, koja nikad ništa nažao Srbiji nije uradila, koja nije priznala Kosovo. A pritom imam zadatak i obavezu koju ste mi vi dali. Da ih molim da ne budu na drugoj strani povodom Saveta Evrope u Strazburu ili gde god. I da ne budu protiv nas i u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija - rekao je Vučić.

On je dodao da je sa njima danas razgovarao o ekonomskom forumu koji treba da se organizuje u Beogradu, kao i kako da se privuku ukrajinski biznismeni i obrnuto.

- Šta je u tome loše? Zbog toga nemam kičmu? A sutra kad budem govorio ili prekosutra o tome, i to na ruskom jeziku, kako se vrši revizija istorijskih činjenica... Sad neću moći zbog Njujorka, pa ću to da ostavim, trebalo je 15-og, jer su tad završene borbe. Hoćete tad da mi kažete da sam ruski plaćenik? - upitao je Vučić. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Molim lepo

13.05.2024 23:22

Pametnom dovoljno.

Мiraš

13.05.2024 23:22

U kontekstu globalnih tenzija, ova poruka Vučića je usmerena ka jačanju patriotizma i nacionalnog identiteta.

Mnogo

13.05.2024 23:23

Srbija je uvek na prvom mestu i za nju se treba boriti uvek i svuda.

Đorđije

13.05.2024 23:23

Odlučnost predsednika Vučića da naglasi svoju nezavisnost od stranih uticaja može se videti kao strategija za jačanje unutrašnjeg jedinstva.