"NAŠU SRBIJU NE DAMO NIKOME I NIZAŠTA NA SVETU"! Vučić poslao nikad moćniju poruku i Srbima, ali i ZAPADU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.05.2024

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa važnije na svetu od Srbije nemamo, rekao je Vučić.

"NAŠU SRBIJU NE DAMO NIKOME I NIZAŠTA NA SVETU"! Vučić poslao nikad moćniju poruku i Srbima, ali i ZAPADU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Našu Srbiju nećemo da damo nikome i nizašta na svetu, poručio je danas na mitingu SNS u Lazarevcu predsednik Aleksandar Vučić i dodao:

 

 

- Jer, ništa veće i ništa važnije na svetu od Srbije nemamo. Nema veće svetinje od naše Srbije, koju moramo da branimo. I zato ćemo da vam se suprotstavimo u Njujorku, i u Briselu i u Strazburu, gde god pokušavate da ukinete Srbiju, da ukinete pravo našeg naroda da bude svom na svom i da čuva svoje časno ime i prezime. Oni ne znaju u kakvom su problemu zbog angažmana Srbije, jedna mala Srbija boriće se do poslednjeg trenutka za svoj obraz, za svoju čast, za svoje ime, za svoje prezime. To je Srbija danas, koja ima svoje ime i prezime, Srbija koja čuva svoj ponos, svoje dostojanstvo, koja čuva svoje dostojanstvo, koja sme da se bori za svoje građane - rekao je predsednik Vučić i dodao.

- Neću moći da učestvujem u kampanju makar u narednih deset dana, zato što je pred nama velika i važna bitka sa Srbiju, za naše vitalne interese, od kojih nećemo da odustanemo

- Mnogo je važno da izađete na izbore, i zato vas molim da izađete izbore 2. juna, da glasate za Srbiju sutra. Ja vam garantujem samo jedno, da se zajedno izborimo za našu Srbiju.

- Zato vas ja molim da budete odgovorni, jer izbori nisu igračka. Izbori nisu da kažete - dopalo mi se što je neko rekao. Ne, na izborimo vi odlučujete o svojoj budućnosti, o budućnosti svakog svog deteta, o budućnosti svoje porodice.

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Ivana

10.05.2024 21:33

Hvala predsedniku Vucicu sto misli na svoj narod i sto se svakim danom bori za bolju buducnost Srbije!

Milijana

10.05.2024 21:34

Nikada i nikome Srbiju nećemo dati.

Oki

10.05.2024 21:35

Živeo nas predsednik Aleksandar Vučić i živela Srbija za koju se on bori.

Ана

10.05.2024 21:35

Нашу Србију не дамо никоме, ни за шта на свету, јер ништа није веће ни важније од Србије.