"VEĆU SVETINJU OD SRBIJE NEMAMO"! Vučić objavio snimak sa snažnom porukom! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.04.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama je još 15 dana velike i teške borbe, napomenuo je Vučić.

"VEĆU SVETINJU OD SRBIJE NEMAMO"! Vučić objavio snimak sa snažnom porukom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je video na svom Instagrama nalogu govoreći o teškoj borbi za našu zemlju.

 

 

- Pred nama je još 15 dana velike i teške borbe, nećemo odustajati znajući da je to utakmica koju teško možemo da dobijemo. Borićemo se rečima, ali ćemo se boriti hrabrim, čvrstim stavovima i uzdignute glave štititi interese Srbije jer veću svetinju da branimo nemamo - rekao je Vučić u objavljenom videu.

Predsednik Vučić danas je obratio javnosti posle povratka iz Njujorka, a u fokusu njegovog izlaganja bili su Kosovo i Rezolucija o Srebrenici.

U košarci postoji izreka da "moraš da grizeš parket" da bi pobedio, rekao je tom prilikom.

- Situacija je veoma teška. Biće mnogo komplikovano, ali ćemo se boriti. Oni nama nisu dali šansu - rekao je predsednik, ukazujući na to da Priština neće da formira ZSO.

- 16. maja očekujemo izveštaj po pitanju članstva Kosova u toj organizaciji. Prijem Kosova u članstvo Saveta Evrope je tačka dva i tu je sad sveobuhvatna kampanja fleksibilnog tumačenja prištinskih obaveza i istovremeno sprovođenja različitih teorija o krivici srpskog rukovodstva zašto Kosovo neće postati član Saveta Evrope. Šanse da postane su velike, mi dajemo sve od sebe da to sprečimo, zato što poštujemo evropska pravila, sve ono što smo s Evropom i Amerikancima dogovorili. Prva sekvenca je bila formiranje zajednice srpskih opština, onda posle čudnih poseta Atini dolazi do izmene tih dogovora.

- Više niko ne pominje Zajednice srpskih opština, Zanimljivo je da Evropska incijativa za stabilnost, kojoj u medijskom smislu pomaže Mihael Martens, služe da naprave zavesu oko istine o tome šta se zaista dešava i zašto Priština ne može da formira Zajednicu srpskih opština, on kaže "zato što srpske opštine ne postoje". One postoje i danas. To govore ljudi koji su prihvatili izborni rezultat i to je bio vrhunac demokratije. Jer kad imate tri odsto izlaznost to je vrhunac demokratije.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Milijana

29.04.2024 21:36

Srbija je naša najveća svetinja koju nikome nećemo dati.

Milica

29.04.2024 21:38

Veliko hvala nasem predsedniku na neisrpnoj borbi za nasu Srbiju!

Aca

29.04.2024 21:40

Srbija je jedna i jedina. Zato se i vredi za nju boriti.

Ivana

29.04.2024 21:40

Vucic pokazao i dokazao da mu je Srbija svetinja