VUČIĆ NEĆE NAREDNIH DESET DANA UČESTVOVATI U KAMPANJI ZA JUNSKE IZBORE! Pred Srbijom velika bitka!

Autor:

Vesti

10.05.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ma kako to zvučalo nekome, našu Srbiju nećemo da damo nikome i ni za šta na svetu, jer ništa nije veće, ništa važnije na svetu od Srbije, rekao je Vučić.

VUČIĆ NEĆE NAREDNIH DESET DANA UČESTVOVATI U KAMPANJI ZA JUNSKE IZBORE! Pred Srbijom velika bitka!

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ drži miting u Lazarevcu, a građanima se obratio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio da u narednih bar deset dana neće učestvovati u predizbornoj kampanji, jer predstoji velika i važna bitka za Srbiju

- Ova je, valjda, prvi skup koji smo ovako zajedno organizovali. I ja sad, neko vreme, neću se pojavljivati na ovim skupovima, a hteo sam da dođem na ovaj u Lazarevcu da bih rekao koliko je važno da budemo zajedno, koliko je važno da nastavimo borbu, koliko je važno da radimo i u buduće za dobrobit svih naših građana - rekao je Vučić.

Dodao je da neće neće moći da učestvuje dobrim delom u kampanji.

- Makar u narednih 10 dana, zato što je pred nama velika i važna bitka za Srbiju, za naše vitalne interese, od kojih nećemo da odustanemo. I kada su krenuli sa velikim pritiscima, sa tim da Kosovo mora da bude u članstvu Saveta Evrope, bez obzira što Priština nijednu od svojih obaveza nije ispunila, kada su krenuli sa inicijativama da ceo naš narod nazovu genocidnim, a pri tome obmanjujući nas svakodnevno i govoreći kako nije to cilj, i kako upravo mi ne govorimo istinu, a onda samo dan kasnije kažu da - naš cilj je ratna odšteta, naš cilj je podnošenje novih tužbi i revizije tužbi protiv Srbije, ne bi li naneli što je moguće veću štetu našoj zemlji - rekao je Vučić.

- U tim uslovima, naš posao je da se borimo za našu zemlju, i ne ljutite se što nam je Srbija važnija od svega drugog, i što za Srbiju moramo da se borimo, i što moramo da se posvetimo problemima koje Srbija ima - poručio je Vučić. 

Kako je rekao, narednih dana kada bude razgovarao i sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, a ti razgovori, dodao je, neće biti laki, kao i sa ukrajinskim i ruskim i svim drugim zvaničnicima gde nema lakih razgovora, građani treba da znaju da će uvek i u svakom trenutku da da sve za našu Srbiju.

- Ma kako to zvučalo nekome, našu Srbiju nećemo da damo nikome i ni za šta na svetu, jer ništa nije veće, ništa važnije na svetu od Srbije - istakao je Vučić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Dada

10.05.2024 19:43

Najava važne bitke za Srbiju odražava spremnost lidera da se suoči sa izazovima i brani nacionalne interese.

Olivera

10.05.2024 19:48

Velika podrška predsedniku Vučiću u odluci da se posveti važnoj bitci za Srbiju, pokazujući posvećenost nacionalnim interesima.

Nevena

10.05.2024 19:49

Ohrabrujuće je čuti da će se predsednik Vučić posvetiti rešavanju važnih pitanja za Srbiju, umesto učestvovanja u predizbornoj kampanji.

Kristina

10.05.2024 19:50

Podržavam predsednika Vučića u njegovoj odluci da se fokusira na vitalne interese Srbije i ne odustaje od borbe za nacionalne ciljeve.