IVAN MARINKOVIĆ URNISAO SNEŽU, NAZVAO JE PRLJAVUŠOM! Nastao haos za crnim stolom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite nisu mogli da sakriju koliko se ne podnose u poslednje vreme...

IVAN MARINKOVIĆ URNISAO SNEŽU, NAZVAO JE PRLJAVUŠOM! Nastao haos za crnim stolom! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite Ivan Marinković i Snežana Jovičić zaratili su za crnim stolom, pa je on njoj u jednom trenutku rekao da je prljavuša i da je nevaspitana! Naime, Sve je krenulo u toku podele budžeta, pa je Sneža ovu priliku iskoristila da Ivanu u lice saspe sve što misli.

Prljava si i nevaspitana. Odvratna si i nekulturna. Znam da si izmislila priču s Darjanom kako bi bila ovde - kazao je Ivan, a Sneža se odmah nadovezala:

Foto: TV Pink/printscreen

Ivan Marinković

 

- Meni nije jasno šta ti Ivane ovde glumataš? Misliš da si neki faktor, a zapravo ni ne kapiraš koliko više niko tvoje mišljenje ne izima za ozbiljno. Žao mi je što misliš da si autoritet, stvarno nema smila da se podsećam na rane radove sa Miljanom!

Situacija se srećom brzo smirila jer je emisija morala da se nastavi pa se veći sukob sprečio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

Inače, učesnica Elite Snežana Jovičić razgovarala je nedavno nasamo sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa mu je otkrila da je Aneli Ahmić nekoliko puta nosila prljavu majicu i da neke komade garderobe krišom nije ni htela da nosi na pranje.

Sneža je Marku po svemu sudeći objasnila nešto što svi odavno znaju, ali je Marko ipak bio na pola kada je poverenje u pitanju.

Janjuše, ti kao da ti je neko stavio povez na oči. Ne vidiš šta ta žena pored tebe radi. Ona je lagano sve stare majice vraćala u čist veš i sve tako nosi više puta! Nije namerno htela da nosi na pranje kad je trebalo, ne znam kako ti to trpiš. Ajde da razumem da nema, ali ovde svi nosimo veš da se pere, ne vidim problem da i Aneli to radi. Kažem ti samo da bi znao šta se dešava. Možda ona tako voli, a i ti, u to neću ni da ulazim. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading