ANELI AHMIĆ NA IVICI NERVNOG SLOMA! Uroš se ne odvaja od nje, plaši se da ne povredi sebe! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ao mi je što si se potresla, mislim da nikad gore nisi izgledala, pričao je Stanić!

ANELI AHMIĆ NA IVICI NERVNOG SLOMA! Uroš se ne odvaja od nje, plaši se da ne povredi sebe! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Aneli Ahmić već neko vreme je van sebe otkakose posvađala sa Markom Janjuševićem Janjušem, a kako je sad zabrinula cimera jer nije ništa jela zbog nerviranja duže vreme,  on je ostao pored nje da je teši.

Uroš je Aneli rekao da mora pod hitno što pre da poradi na sebi i da povrati samopouzdanje, jer nikome nije prijatno da je gleda skrhanu, kao i da su svi navikli na to koliko je jaka žena.

- Aneli, ne mogu da shvatim šta ti se dešava, pogotovo što mi već neko vreme ništa ne pričaš! Reci mi u čemu je problem, šta se dešava i kako misliš da nastaviš s Janjušem dalje? Ne shvatam kako je došlo do svega ovoga. Žao mi je što si se potresla, mislim da nikad gore nisi izgledala - rekao je Uroš, a Aneli jedva da je nešto izustila.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić i Uroš Stanić

 

Podsećamo, pre Uroša, Lepi Mića se osamio se sa nekoliko cimera u dvorištu Elite posle karambola koji se desio između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, pa je rekao da je šokiran time da se dvoje odraslih ljudi ponaša kao da su se vratili u tinejdžersko doba. Mića tvrdi da Aneli treba da se ponese kao žena koja kod kuće ima dete, te i da ne treba da glumi Maju Marinković.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić i Uroš Stanić

 

Ova Aneli je iz dana u dan sve luđa! Kako se probiližava kraj rijalitija žena je sve više van sebe. Kad je sve počinjalo nisi mogao nikako da je izbaciš iz koloseka, bila je svoja i sigurna. Šta se u međuvremenu desilo ja ne znam. Znam samo da je najbolje da se skloni od Janjuša - rekao je Mića, pa je nastavio:

Oni se ponašaju kao dva pomahnitala tinedžera. Ne mogu da shvatim da neko ima dete kod kuće, a da se ponaša ovako kao da je pao s kruške. Ona je žena koja nema 15 godina, nadam se da će da se vrati ono njeno normalno ponašanje od pre nekoliko meseci, jer ovo sada je stvarno strašno!  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading