PROBILI SVAKO DNO! Skandalozni sukob Kačavende i Marinkovića - izgovorili NAJSTRAŠNIJE REČI!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u popularnom rijalitiju, zatresla se Bela kuća!

PROBILI SVAKO DNO! Skandalozni sukob Kačavende i Marinkovića - izgovorili NAJSTRAŠNIJE REČI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan i Kačavenda

Tokom današnje raspodele budžeta Ivana Marinkovića došlo je i do haosa sa Milenom Kačavendom, koju je ovonedeljni vođa krenuo da vređa pred svima, a ona mu nije ostala dužna.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan urnisao Kačavendu

- Kačavenda, baba rijalitija. Ne znam kako ćete ikad izlečiti svoje frustracije. Pokazala si koliko jadna i bedna u tim godinama. Sitna duša, sitan lopov. Tebi je ovo ozbiljan Las Vegas, verovatno si živela u nekoj rupi. Željna si muške pažnje, bez problema bi bila sa bar 3-4 muškarca. Prevarant si i imaš neki animozitet prema ženama. Sve najgore mislim o tebi, iako to na početku nisam mislio. Znam da si pokušala da me iskoristiš. Poltron si Đedovića i klasična si d*peuvlakača. Istripovala si se da ćeš biti pobednica, ali ništa od toga. Ti si dno dna ovog rijalitija - govorio je Ivan tokom svoje raspodele budžeta.

- Bio si vrlo interesantan u prethodnoj sezoni i smatrala sam da si inteligentan. Kad si ušao, imala sam određeno mišljenje o tebi, ali sam ga promenila. Nisi se nešto proslavio za deset godina rijalitija. Izvređao si me prvi, rekao si mi pušiš mi k*rac. Posle dve nedelje si rekao da se ne sećaš toga. Podelio si sva stručna mišljenja. Ova tvoja nije ništa bolja od Miljane. Rekli ste da sam bezbankovićka, beskućnica i šizofrena žena. Ti si ovde običan pušik*rač - odbrusila je žestoko Kačavenda Marinkoviću.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda uzvratila Marinkoviću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

14.05.2024 05:51

IVANE SAVAKA TEBI ČAST...ALI NE DIRAJ KAČAVENDU...KOJA JE VRH U SVAOM POGLEDU...

Vesna

14.05.2024 06:47

Ovogodisnje istupanje marinkovica je vise nego sramoto i njega i one njegove specene zene. Misle ,a narocito ona, da im je ovo rijaliti u kojima su bili godinama ! Vise su nego smesne njihove optuzbe na racun Kacavende ,a najtuznije kada joj on kaze da je baba , a mladji je od nje samo 2-3 godine! Jelena jadna,tako spinuje izgovoreno kao da gledaoci ne cuju sta ko prica - opet ponavljam da jadnnica zna da funkcionise samo onako kako je igrala tamo u drugom rijalitiju - ovde su pravila drugacija i jadnica se pogubila !