DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PROGOVORILA O NOVOJ EMISIJI NA PINKU: Izdala je zvanično saopštenje, otkrila sve detalje!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević večeras će napraviti veliki haos!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PROGOVORILA O NOVOJ EMISIJI NA PINKU: Izdala je zvanično saopštenje, otkrila sve detalje!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Veliki povratak voditeljke Dušice Jakovljević obeleziće njena nova emisija koja startuje večeras od 22 časa na televiziji Pink. Tim povodom Dušica se oglasila na Instagram profilu i otkrila da je uzbuđena zbog povratka u ružičasto jato.

- Konačno mogu da vam dam odgovor na vaših bezbroj pitanja. Gledamo se od 22 časa na televiziji Pink - napisala je Dušica. 

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević Instagram

 

Njen prvi gost u emisiji, za koju verujemo da će oboriti sve rekorde gledanost, biće svima dobro poznata rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, koja će zajedno sa Dušicom progovoriti o svim aktuelnim temama koje intrigiraju javnost.

- Spremna sam na razne scenarije, kad su mi stavljali bubicu na Red televiziji, rekli su mi da gostuje, ja sam žurila kući da gledam, da ne bude kao upalim TV i kao oni na klupici, da su se pomirili. Ne da sumnjam u njega da bi uradio, ali u glavi sam šta god da se desi, nek se desi - objašnjava Dobrojevićeva. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock

Dušica Jakovljević i Stanija Dobrojević

Da li je istina da zida zgrade koje će nositi tvoje ime?

- Pa dobro, i da je sagradio tu vilu, dokle god se ovo ne završi, ne mogu da se opustim. Pričalo se da imamo skice, ali ne volim što on trči pred rudu i iznosi u javnosti, nekad može da se izjalovi, on se prvi put susreće sa medijima. Njegovi javni nastupi su surovi, nije kao ja sa medijima, ja sam fina, a on je drugačije, ali dobro, to je možda dobar spoj, balans - ispričala je Stanija. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading