PISMO STANISLAVOVE ĆERKE UNELO NEMIR, A ISTINA JE ŠOKANTNA: Maja Marinković ga ZADOVOLJILA ipak?

Autor:

Zadruga

13.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak otkrio istinu o vrelim akcijama sa Majom Marinković.

PISMO STANISLAVOVE ĆERKE UNELO NEMIR, A ISTINA JE ŠOKANTNA: Maja Marinković ga ZADOVOLJILA ipak?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak prošle noći u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijević porazgovarao je o pismu koje je dobio od ćerke Vanese. Podsetimo, ćerka je Stanislavu zamerila to što je imao vrele akcije sa Majom Marinković, nakon čega je on bio izričit da do takvih scena više neće doći. 

Međutim, Maja Marinković je nekoliko puta od tada isticala u razgovoru sa cimerima iz Bele kuće da joj je Stanislav tražio da ga oralno zadovoljni, nakon čega je on izneo tvrdnje da je sve to bilo u šali i da mu smeta što njegova devojka sve shvata previše ozbiljno. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Vidi, ja sam dobio pismo od ćerke, u kom je pisalo šta je pisalo i tri dana sam bio u haosu, ja znam koje sam greške napravio, ja sam rekao da te greške ispravljam, ja neću imati javno odnos... Mi sedimo na garnituri i pričamo nebuloze i ona je počela kao Miona i te neke šale shvata ozbiljno, a šta da se objašnjavam, ako vidite, vi me osudite! Ovih dva meseca neće biti toga! - poručio je Stanislav Krofak i nastavio:

 

- Ja sam se sa Majom šalio, ovo sve što je juče izgovorila, to je bilo svašta, nije me uvredila, ali sam zbog toga imao stav koji sam imao, zato sam i poludeo i rekao da beži od mene. Ja idem na šalu, pita me da li sam zaljubljen, ja kažem nisam. Pričamo totalne gluposti i okrene se prema Đedoviću i kao vidi šta mi priča. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
au druze

13.05.2024 13:58

Stanislav je IMAO stav, al ga izgubio posle 2 meseca. Dogovor s cerkom nisi ispostovao jer to sto si trazio da ti Maja "radi" dodje na isto. Sve sto se tebe tice i si se SALIO, tvoje pretnje upucene Maji bas i neizgledaju kao sala. Ko si ti uopste, ono kakvim si se predstavio sigurno nisi.