JELISAVETA ORAŠANIN SAMO U SAKOU, ZBOG NJENIH NOGU SVI DOZIVAJU ISUSA: Pomutila razum ovim fotkama, ponude se samo NIŽU (FOTO)

Autor:

Lifestyle

13.05.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica nikada provokativnija podelila kako izgleda kada ode u provod.

JELISAVETA ORAŠANIN SAMO U SAKOU, ZBOG NJENIH NOGU SVI DOZIVAJU ISUSA: Pomutila razum ovim fotkama, ponude se samo NIŽU (FOTO)

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin važu za jednu od najzgodnijih i to opravdano. Ona je i mama dečaka, ali i supruga našeg slavnog košarkaša Miloša Teodosića. Njen Instagram profil je šarenolik te često vidimo i privatne momente iz njenog života. Glumica objavljuje kako se provodi sa drugaricama, a često i najavljuje predstave u kojima će igrati.

Ovoga puta glumica Jelisaveta Orašanin je bila u klubu gde je uživala u muzici i veselom provodu. Pre i u toku provoda slikala je nekoliko fotografija kako u kafiću tako i u liftu. Cela kombinacija je u crnom, a iako ta boja mnoge "zatvori" njoj fantastično stoji. Ono što je mnogima zapalo za oko su njene duge i vitke noge kojima stvarno može i da se pohvali. 

Jelisaveta Orašanin pozirala je u oversajz sakou i tamnim čarapama, te je delovalo kao da ispod nema ništa, ali ono što se može primetiti je i tamna majica koju je obukla za ovu priliku. Obula je crne štikle zbog čega joj noge izgledaju još zategnutije i atraktivnije. Opuštena talasasta kosa i šiške daju pečat ovoj kombinaciji za koju se odlučila.

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin u crnom sakou

- Noge Isuse Bože!

- Izvinite gospođo da li ste za jedan ples?

- Vau!

- Prelepa!

- Predivna! - bili su samo neki od komentara ispod objave na Instagramu uz emotikone srca i vatre. 

Zaista, glumica nikada bolje nije izgledala, a ceo stajling joj je izuzetno upečatljiv uz dozu modernog i smelog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Milica

20.05.2024 12:59

Ko je stalno forsira? Ona i jos par zena koje nikada nisu izasle iz post porodjajne depresije! Jao! Kao si savrsena jao! Koga je briga?