ALEKSANDRA NIKOLIĆ PONOVO ZAVRŠILA KOD DOKTORA: Hitno oglašavanje uzburkalo javnost, Car će morati da reaguje!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je iznenadila javnost najnovijim oglašavanjem putem Instagrama.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PONOVO ZAVRŠILA KOD DOKTORA: Hitno oglašavanje uzburkalo javnost, Car će morati da reaguje!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, TV Pink/printscreen

Nakon porođaja, svaka žena prolazi kroz period prilagođavanja na novu ulogu majke. To je bio slučaj i sa poznatom starletom Aleksandrom Nikolić, koja je nakon porođaja pokazala izuzetnu posvećenost i požrtvovanost kao nova mama. Međutim, uprkos svim obavezama koje nosi majčinstvo, Aleksandra je pronašla vremena da se posveti i svom izgledu.

Kao nova mama, Aleksandra Nikolić je pokazala izuzetnu posvećenost brizi o svom detetu, ali i trudu da se prilagodi novim obavezama koje nosi majčinstvo. Svakodnevica novopečene mame zahteva mnogo energije i organizacije, ali Aleksandra je uspela da se prilagodi novonastaloj situaciji i pronađe ravnotežu između majčinskih obaveza i ličnog života.

Pobednica Zadruge 6 se danas pohvalila novim korekcijama na licu, pa podelila fotografije sa fanovima, a sudeći po njenom izrazu lica, čini se da je i više nego zadovoljna rezultatom.

 

Objavila je selfi, pa spomenula svoju doktorku, a zatim podelila finalni rezultati i time oduševila brojne pratioce, koji u stopu prate Aleksandru i nakon izlaska iz rijalitija. Filip Car, njen izabranik i otac njenog deteta, podržava Nikolićevu u svemu, pa je veoma verovatno da mu se dopadaju i sve njene promene. Iako su trenutno fizički razdvojeni, oni su u svakodnevnoj komunikaciji i planiraju zajednički život, zajedno sa devojčicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading