Proglašena izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra"!

Autor:

Vesti

28.04.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prva lista proglašena za predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, koji će biti održani 2. juna.

Proglašena izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra"!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Gradska izborna komisija Novog Sada proglasila je na današnjoj sednici izbornu listu "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra", koju je podnela koalicija Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra, za izbor odbornika Skupštine Grada Novog Sada.

Kako je saopštila GIK NS, danas na 79. sednici je proglašena lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" koalicije koju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije, Zdrava Srbija, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista i Srpska stranka Zavetnici.

Ovo je prva lista proglašena za predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, koji će biti održani 2. juna.

Podsećamo, Srpska napredna stranka juče je počela sa prikupljanjem potpisa u Novom Sadu u Master centru Novosadskog sajma kao i u mesnim zajednicama u Futogu i Kaću, a velike  gužve su bile na svim lokacijama.

Kako bi podržali ovu listu, na Sajam su došli, pored Miloša Vučevića, mandatara za sastav ove Vlade Srbije, i Maja Gojković, Željko Rebrača, predsednik KK “Vojvodina” kao i paraolimpijska šampionka Borislava Perić – Ranković.

Takođe, na sednici Gradskog odbora SNS-a bivša načelnica Infektivne klinike u Novom Sadu i državna sekretarka u Ministarstvu zdravlja prof. dr Vesna Turkulov odabrana je da bude nosilac liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Novom Sadu.

Ona je poznati lekar u Novom Sadu, koja trenutno vrši funkciju državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja.

Srpska napredna stranka izaći će na lokalne izbore 2. juna u koaliciji sa SPS-om, SRS-om, Zavetnicima, PUPS-om, Jedinstvenom Srbijom i još manjih stranaka.

Novosadski naprednjaci su uvereni da će zbog svega što su uradili za ovaj grad od 2012. godine na predtsojećim izborima napraviti odlične rezultate.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Ljilja

28.04.2024 23:31

Samo jako!!! Narod zna šta radi!

Ena

28.04.2024 23:33

Sa Vučićem na čelu do pobede u Novom Sadu.

Ana

28.04.2024 23:42

Do nove pobede.

Dana

28.04.2024 23:44

Novi Sad spremno čeka 2.jun