UKRAJINSKI PUKOVNIK IZNEO HOROR SCENARIO KOJI SE SPREMA! Rusi doveli neviđenu snagu, nikad spremniji za borbu, GOREĆE FRONT!

Autor:

Svet

28.04.2024

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštaju Si-En-En-a, ocena ukrajinskih oružanih snaga o situaciji je mračnija nego ikada od početka sukoba.

UKRAJINSKI PUKOVNIK IZNEO HOROR SCENARIO KOJI SE SPREMA! Rusi doveli neviđenu snagu, nikad spremniji za borbu, GOREĆE FRONT!

Foto: Tanjug/AP/Efrem Lukatsky/Mikhail Klimentyev

Penzionisani pukovnik Službe bezbednosti Ukrajine, Oleg Starikov, izneo je svoje zapažanje o aktivnostima ruske vojske duž fronta sa Ukrajinom. Prema Starikovljevim rečima, ruske snage su angažovane u traženju slabih tačaka u odbrani Ukrajinaca duž celog fronta kako bi iskoristile te nedostatke u svoju korist.

On ističe da su Rusi doveli velike snage, pripremili ih i već započeli vojne operacije, prenosi Informer.


Pritisak na odbranu u Očeretinu

Starikov je posebno istakao slučaj Očeretina kao primer gde su ruske snage uspele da iskoriste slabosti u odbrani Ukrajinaca. Prema njegovim rečima, ruske snage su tražile i pronašle slabe tačke u odbrani, nakon čega su udarile na jedinice Oružanih snaga Ukrajine koje su poslate da popune rupe u liniji odbrane. Ovo je samo jedan od primera gde su ruske trupe uspele da iskoriste slabosti u odbrani Ukrajinaca.

Si-En-En izveštava o mračnoj situaciji

Prema izveštaju Si-En-En-a, ocena ukrajinskih oružanih snaga o situaciji je mračnija nego ikada od početka sukoba. Ukrajinske trupe se povlače iz ključnih oblasti pod vazdušnim udarima u pokušaju da zadrže važne centre stanovništva. Ovo ukazuje na značajan pritisak koji ruske snage vrše na odbranu Ukrajine.

Ključna uloga sela Očeretino

Ukrajinska vojska smatra selo Očeretino jednim od ključnih mesta, a nedavni uspesi ruskih trupa u toj oblasti samo su poslednji u nizu incidenata gde su ruske snage uspele da probiju odbrambene položaje Ukrajine. Selo se nalazi severozapadno od Avdejeva i predstavlja značajnu tačku u sukobu između Rusije i Ukrajine.

Ove informacije ukazuju na ozbiljnu situaciju duž fronta između Rusije i Ukrajine, sa naglaskom na pritisak koji ruske snage vrše na odbranu Ukrajine i traženje slabosti u njihovoj odbrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading