KUPILA NA BUVLJAKU NARUKVICU ZA 1.500 DINARA: Kad joj je drugarica rekla pravu vrednost, zanemela je u čudu

Autor:

Svet

14.05.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je čula o čemu se zaista tu radi, oduševila se

KUPILA NA BUVLJAKU NARUKVICU ZA 1.500 DINARA: Kad joj je drugarica rekla pravu vrednost, zanemela je u čudu

Foto: reddit/buttercupmom24

Jedna korisnica Reddita okačila je post sa fotografijom u ovom tekstu, kao povod za simpatičnu anegdotu sa buvlje pijace.

Korisnica pod imenom Buttercupsmom24 opisala je svoj slučaj koji joj se dogodio u seknd hend prodavnici na pijaci kada joj se dopala narukvica po cenu od oko 13 evra.

"Kupila sam ovu narukvicu jer nije bila skupa, a nekako me je privlačila. Bila je svetlucava, a opet diskretna. Delovalo mi je kao da su na njoj malo i dijamanti", napisala je ona.

Nosila je narukvicu danima pre nego što joj je drugarica došla u posetu.

Ta drugarica razume se u nakit i prstenje i čim je videla narukvicu ostala je u čudu što je plaćena bukvalno 1.500 dinara.

"Rekla mi je da odmah odem u zlataru i proverim o čemu se radi jer joj se činilo da je narukvica daleko vrednija. U toj prodavnici rečeno mi je da je polovna i da sigurno ne vredi više od 13 evra.

Korisnica Reddita napisala je potom da je u zlatari ostala u čudu kada joj je zaposleni rekao pravu vrednost.

"Potvrdio je da ima tu i dijamanata! Mojoj sreći nije bilo kraja. Rekao je da vredi minimum 500 evra, a verovatno i više", napisala je žena ne dodavši posle da li je narukvicu prodala ili otišla s njom u drugu zlataru da proveri pravu vrednost.

Korisnici Reddita koji su ovo pročitali opisivali su svoje slučajeve kupovine polovne robe u prošlosti, ali niko od njih nije bio te sreće kao ova žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading